Ana sayfa » Siyaset » ERDOĞAN’DAN İYİ PARTİ’YE: “DÖKÜLEN TAŞLARLA İŞİMİZ YOK…”

ERDOĞAN’DAN İYİ PARTİ’YE: “DÖKÜLEN TAŞLARLA İŞİMİZ YOK…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün yaptığı açıklamalarda CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun adaylığını kabul etmediğini belirterek masadan ayrıldığını duyurmuştu.

ERDOĞAN’DAN İLK AÇIKLAMA…

Konuya ilişkin AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk kez konuştu.

Erdoğan, “AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak onlar ne der, ne yapar, nasıl adım atar böyle bir durumumuz yok. Zaten Cumhur İttifakı olarak hedefimizi belirledik. Yolumuzu belirledik ve şu anda bütün çalışmalarımızı bunun üzerine yapıyoruz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

Erdoğan ayrıca “Dökülen taşlarla işimiz yok” dedi.

ÇAĞRI YAPMIŞTI…

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlamış; Erdoğan, burada yaptığı konuşmada İYİ Parti’ye çağrı yaparak, “Burada özellikle muhalefetin içinde, CHP’yi bir kenara koyalım, 6’lı masanın hepsini söylememe gerek yok ama İP’in bunlarla aynı çizgiye düşmesi, tabi düşündürücü.

Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor? Bu tabi düşündürücüdür. Hele hele böyle bir dönemde. Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir” demişti…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com