Ana sayfa » Güncel » DEPREM DE YIKILAN BİNALARI YAPTILAR, YURTDIŞINA KAÇARKEN YAKALANDILAR…

DEPREM DE YIKILAN BİNALARI YAPTILAR, YURTDIŞINA KAÇARKEN YAKALANDILAR…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem ağır yıkım yarattı. Depremin ardından can kayıpları artarken her gün müteahhitlerin yurtdışına kaçarken yakalandığına ilişkin haberler gelmeye başladı.

Son olarak Adıyaman’da depremde yıkılan çok sayıda binanın müteahhiti olduğu belirlenen, Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş Gürcistan’a kaçmaya çalışırken yakalandı.

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar terminalinde bugün yapılan kimlik kontrolleri sırasında Yavuz Karakuş ve Sevilay Karakuş, Gürcistan’a kaçmaya çalışırken yakalanarak, gözaltına alındı. Şüphelilerin 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonucu Adıyaman’da yıkılan çok sayıda binanın müteahhidi olduğu belirlendi.

TUTUKLANDI…

Hatay’da 250 konutlu “Cennetten bir kare” denilerek milyonlarca liraya satışa sunulan ancak depremde yerle bir olan Rönesans Rezidans’ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun yurtdışına kaçmak isterken İstanbul Havalimanı’nda yakalanmıştı.

Coşkun dün, “Kamu kurum ve kuruluşları, tüzel kişiliklerin araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com