Ana sayfa » Güncel » ASLANOĞLU: “ENKAZ BAŞINDA UMUTLA BEKLİYORUZ, ANCAK BİR ÇOK BİNA DA ÇALIŞMA OLMADIĞINI ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZ…”

ASLANOĞLU: “ENKAZ BAŞINDA UMUTLA BEKLİYORUZ, ANCAK BİR ÇOK BİNA DA ÇALIŞMA OLMADIĞINI ÜZÜLEREK GÖRÜYORUZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Tüm Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş ve 10 ilçede binlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz depremler sonrasında bölgedeki çalışmalara destek vermek amacıyla, Gaziantep’e giden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Gaziantep merkez ve Nurdağı ilçesinde yaşananları paylaştı.

Özellikle Nurdağı ilçesinde durumun çok vahim olduğuna ve arama kurtarma ekiplerinin yetersizliğine dikkat çeken Aslanoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda şu mesajları verdi;

Enkaz başında umutla ve dualarla bekliyoruz…

“Yaşanan deprem felaketinde kurtarma çalışmaları için kritik saatler. Az sayıda da olsa ekipler canla başla çalışıyor. Enkaz başında bir canın daha kurtarılması için umutla, dualarla bekliyoruz. Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde her yer yıkılmış durumda, sağlam kalmış çok az bina var. Bazı binalarda kurtarma çalışması olsa da çoğu binada hiçbir çalışma yok! JAK ekipleri dinleme yapıyor. Sessizlik içinde, yıkıntı içinden gelebilecek bir ses bekleniyor…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com