Ana sayfa » Güncel » “TÜRKİYE’YE KARŞI YENİ BİR PSİKOLOJİK HARP BAŞLATTILAR…”

“TÜRKİYE’YE KARŞI YENİ BİR PSİKOLOJİK HARP BAŞLATTILAR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da Jandarma Genel Komutanlığı 2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı’nda açıklama yaptı. Soylu konsoloslukların kapatılmasına ilişkin, “Türkiye’ye karşı psikolojik harp yürütülmektedir. Çok net ve açıktır her şey. İstikrarlı bir Türkiye olmasın da ne olursa olsun anlayışıyla hareket edilmektedir” ifadelerini kullandı

Soylu’nun açıklamalarından satır başları şöyle;

Avrupa ve Amerika’nın yaptığı hamleler ben silahını vereyim sen öl stratejisidir. Türkiye’de terör bitmemiştir ama artık birinci gündem maddesi değildir. Terör örgütlerini besleyenlerin kim olduğunu biliyoruz. PKK/PYD besleyen Amerika Birleşik Devletidir. Yıllardan beri parayla, lojistikle ve insan kaynağı ile besleyen Amerika ve Batı bir terör devleti kurdurma hayalinden vazgeçmiş değildir.

“TÜRKİYE’YE KARŞI YENİ BİR PSİKOLOJİK HARP BAŞLATTILAR”

Amerika ve Batı bizim bu coğrafyada bağımsız ve özgür olmamızı istememektedir. 3-4 gündür DEAŞ üzerinden 60 milyon turist hedefini koyduğumuz bir günde Türkiye’de yeni bir psikolojik harp başlatmanın eşiğini oluşturmuşlardır.

15 kişi gözaltına alındı, 5 kişi tutuklandı. Bir istihbarat elemanı Türkiye’de birkaç kişiye elemanlık teklif etmiş, Türkiye de bunu izlemiştir. Bu istihbarat elemanı, bir ülkeye istihbaratını pazarlamıştır. O istihbarat elemanının kim olduğunu Türkiye Cumhuriyeti biliyor. Türkiye’ye operasyon yapmaya çalışan büyükelçiler, malum büyükelçinin girişimiyle Türkiye’ye operasyon çekmektedirler.

Eğer başarısız olsaydık bugün müstemleke muamelesi göstereceklerdi. Bu kıştan çok ümitleri vardı. O aklı evveller. O Türkiye’nin iç işlerine müdahale etmek isteyenler… Madem o kadar biliyordunuz PKK/PYD’nin İstiklal Caddesi saldırısını Türkiye’ye Haber vermediniz…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com