Ana sayfa » Bilim-Teknoloji » “ÖLÜP-DİRİLDİM, ÖLÜLERİN OLDUĞU BİR SIRAYA GİRDİM. SONRA VÜCUDUMA GERİ DÖNDÜM…”

“ÖLÜP-DİRİLDİM, ÖLÜLERİN OLDUĞU BİR SIRAYA GİRDİM. SONRA VÜCUDUMA GERİ DÖNDÜM…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Ölümden sonra yaşam, insanlar tarafından çok merak ediliyor. Öldüğünü iddia eden insanların deneyimleri de hem bilim camiası hem de kamuoyu tarafından ilgiyle dinleniyor.

Boğularak öldüğünü iddia eden Phil Roiz isimli bir adam, iki “insansı” varlık tarafından dünyevi varlığına geri döndürülmeden önce öbür dünya için bir kuyruğa gönderildiğini söylüyor.

Phil Roiz şiddetli bir gıda zehirlenmesi vakası nedeniyle duşta kustu ve düştü, kafasını duvara vurdu ve küvetin içine düştü. Roiz bilincini kaybetti ve vücudunun bir kısmı gideri kapatarak suyun yükselmesine neden oldu.

Suyla dolan küvette boğulmaya başlayan Roiz, kendi kendine uykuya dalma dürtüsüne karşı koymasını söylemesine rağmen, enerjisini toplayamadı. Gözlerini bir tür bekleme odasında açtığını söyleyen Roiz, şunları aktardı:

Bildiğim bir sonraki şey, bir yerdeyim, bir oda gibi, tipik bir yatak odası büyüklüğünde. Benim banyomun zemini vardı ama diğer odalarda etrafımda başka insanlar da vardı. Etrafımda başka insanlar olduğunu görebiliyordum, sağımda yerde yatan bir adam vardı ve elleri ve dizleri üzerinde inliyordu. O da yemekten zehirlenmiş gibi görünüyordu.

Ayrıca bir kadının inlediğini duyabiliyordum ve gerçekten ne düşündüğünü anlayabiliyordum. Öldüğü ve ayrılmak istemediği küçük çocukları olduğu için üzgündü.

Henüz ölmediğimi fark etmiyorum, ama belli ki bir sıradayım ya da öldükten sonra dünyevi bedeninizin enerji formundan ya da başka bir şeyden kurtulmak ya da dışarı çıkmak için gittiğiniz bir tür yerdeyim – bilmiyorum. bilmiyorum. Sanki hepimiz oraya aynı anda gelmiştik ve büyük bir kuyrukta bekliyor gibiydik.

Ruhlar dünyasına veya başka bir beden elde etmek için ruhunuzu işlemek ve reenkarne etmek veya başka bir şey için dünyaya geri gelmek üzere gittiğiniz bir yere doğru hareket ettiğimiz izlenimine kapıldım

Olay sırasında Teksas, Dallas’ta yaşayan Phil, bir süpermarketten önceden paketlenmiş bir salata alarak yedi ve hemen arkasından gıda zehirlenmesi geçirdi. Güçsüz düşen adam kusmaya başladı ve kendini uyanık tutmakta zorlandı. Banyoda geçirdiği kaza sonrası bir tür kuyrukta bekletildiğini söyleyen adam, ölme zamanının gelmediğinin kendisine söylendiğini ifade etti.

Roiz, konuyla ilgili şunları anlattı:

“İki varlık odama geldi ve bana bakmaya başladı. Bu varlıkların cinsiyeti erkekti, yüzlerini tam olarak hatırlamıyorum. Sakalları ya da saçları nasıldı, meleğe mi benziyorlardı başka bir şeye mi, hatırlamıyorum. Tam olarak bizim gibi değiller ancak insana benzediklerini hatırlıyorum.

Sağımdaki solumdakine ‘Bunun burada ne işi var? O buraya ait değil. Onu duşa geri gönderin.’ şeklinde komut verdi. Bunun ardından bir balonun içinden çıktığımı hissettim ve arkamı dönerek bir ışık tünelinden geri döndüm. Bahsettiğim ışık beyaz bir ışık değildi, rengarenk ışıklar vardı. Hemen arkasından uyandım.

Dünyaya döndüğünde acı çekmediğini söyleyen adam “Kafasının bir kısmı dışarı çıkmış ve su üstünde yüzen bir cesedin üzerinde olduğumu fark ettim. Bu ceset benim bedenime aitti ama ilk başta ben onu anlamadım. Daha sonra vücuduma geri döndüm ve gözlerimi açıp küvetten dışarı atladım.” dedi.

Yaşadığı olayın kendisini sonsuza kadar değiştirdiğini söyleyen Roiz “Artık ölüm konusunda endişelenmiyorum. Çünkü öldüğümüzde de ruhumuzun yaşamaya devam ettiğini biliyorum. Gittiğimiz farklı yerler var ve ruhumuz sonsuza kadar kalmayı sürdürüyor.” dedi.

Roiz, artık kariyer ve paranın da kendisi için bir anlamı kalmadığını söyleyerek “Artık pek çok şey benim için önemli değil. Büyük maddi mallara sahip olma isteğim yok.” dedi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com