Ana sayfa » Güncel » EGE VE MARMARA İÇİN KUVVETLİ FIRTINA VE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI!…

EGE VE MARMARA İÇİN KUVVETLİ FIRTINA VE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan tahmine göre Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla’da yarın kuvvetli fırtına bekleniyor.

Ege Bölgesi ile Marmara’nın güney ve batısında beklenen rüzgar, güney yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına, Kıyı Ege’de ise kuvvetli fırtına ve zaman zaman tam fırtına şeklinde esecek.

Çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi, soba ve doğal gaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesine karşı tedbirli olunması gerekiyor.

DENİZLERDE DE KUVVETLİ FIRTINA BEKLENİYOR…

Marmara’da ise rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren güney ve güneydoğu yönlerinden 5 ile 7 kuvvetinde, batısında ise 8 kuvvetinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın yarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Ege Denizi’nde ise yarın sabah saatlerinden itibaren, yer yer 9 kuvvetinde beklenen kuvvetli fırtına, çarşamba günü öğle saatlerinde özellikle güneyinde etkisini kaybedecek.

KIYI EGE’DE KUVVETLİ SAĞANAK BEKLENİYOR…

Yağışların, Çanakkale, İzmir, Manisa ve Aydın çevreleri ile Balıkesir’in güneyinde kuvvetli, Çanakkale’nin güneyi, Balıkesir’in Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçeleri ile İzmir’in doğusu ve Aydın’ın kıyı kesimlerinde çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağışların çarşamba akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Muğla’da ise yarın akşam saatlerinde beklenen gök gürültülü sağanağın, il genelinde çok kuvvetli, iç ve doğu kesimlerinde zaman zaman şiddetli olacağı, yağışların çarşamba akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği öngörülüyor…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com