Ana sayfa » Siyaset » “ATATÜRK’ÜN ÇOCUKLARIYLA, AYNI İNANÇLA TÜRKİYE’Yİ BU GİRDAPTAN ÇEKİP ÇIKARTACAĞIZ…”

“ATATÜRK’ÜN ÇOCUKLARIYLA, AYNI İNANÇLA TÜRKİYE’Yİ BU GİRDAPTAN ÇEKİP ÇIKARTACAĞIZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Akşener, konuşmasında, geçen günlerde evinin önünde öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşinin açıklamasını okuyarak başladı.

İYİ Parti lideri, konuşmasını Cumhuriyetin 100. yılını ve yeni yılı kutlayarak devam etti.

Akşener, konuşmasında özetle şunları söyledi:

“Ankara bir suikaste sahne oldu. Sinan Ateş’e düzenlenen suikast, emniyet birimlerini ayağa kaldırması gereken bir olaydır. Bu olayın acilen aydınlatılması için ellerinden geleceğini yapacağına inanıyorum.

Ailesinin bir özel talebi oldu. Soru önergesi, araştırma önergesi yapılmamasına dair Ayşe Ateş üzerinden bir talebi oldu. Bütün herkese duyurmakla mükellefim bunu. Allah yeniden hepsine sabır versin.

“ATATÜRK’ÜN ÇOCUKLARIYLA, AYNI İNANÇLA TÜRKİYE’Yİ BU GİRDAPTAN ÇEKİP ÇIKARTACAĞIZ”

Bu yıl kıymetli bir dönüm noktasındayız. Cumhuriyetimizin 100. yılındayız. Nasıl 1923’te Atatürk’ümüzün önderliğinde şanlı mücadele ruhumuzla Türkiye’yi muhteşem zirveye çıkardıysak, 2023 yılında da Atatürk’ün çocuklarıyla, aynı inançla, Türkiye’yi bu girdaptan çekip çıkartacağız. Gün gibi ortada duruyor ki o sene bu sene!

Hiçbir öngörüsü gerçek olmayan, sözünün arkasında durmayan Erdoğan, 2023’ün ilk günlerinde alıştığımız yönetim performansına kaldığı yerden devam ediyor. Kendisi yine bir açıklama yaptı. 2023’te herkes hesabını yüzde 20’ler seviyesindeki bir enflasyona göre yapsın. 2023’ün daha ilk sabahında bizi selamlayan zamları kim yaptı! Devletin tüm kalemlerinde en az yüzde 120’ler seviyesindeki zamları kim yaptı! Makyajlı enflasyon rakamlarının bile üzerine çıkan zamları sen yaptın Sayın Erdoğan!

“ASGARİ ÜCRET AÇLIK SINIRININ ALTINDA KALACAK”

Türkiye’de çalışanların yüzde 60’ının aldığı ücret açlık sınırının altında kalacak. ‘Asgari ücretliyi enflasyona ezdirmedik’ yalanı gün gibi ortaya çıkacak.

Erdoğan, seçimi kaybedeceğini anladı. Yavaş yavaş bunu içselleştirmeye başladı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com