Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK: “HİÇ BİTMEYEN MAĞDURİYETLER YAPMIŞLAR…”

ÖZÜPAK: “HİÇ BİTMEYEN MAĞDURİYETLER YAPMIŞLAR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT konusunda düzenleme yapılacağını açıklaması milyonlarca vatandaşın yaşadığı mağduriyetin sona erdiğini düşündürüp sevince yol açtı…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla EYT’lilerin bu süreçte yaşadıklarını anlattı.

Özüpak, “Bir STK olup tüzüğümüzün amacında yazan mücadelemize EYT ile çıktık yola. Siyasetçi değiliz, sosyal güvenlikçi değiliz, sendika değiliz, esnaf sanatkarlar odası değiliz.” dedi.

‘BİTMEYEN MAĞDURİYETLER YAPMIŞLAR’

“Bitmeyen mağduriyetler yapmışlar” diyen Gönül Boran Özüpak, “İşçi ve emekçiler olarak SGK kanunlarını eşeledikçe staj, çıraklık hele ki en acımasızı ABO çıktı karşımıza. Tüm dernek ve federasyonumuzun tüzüğünün amacı SGK’dan mağduriyetlerin mücadelesi olarak değiştidik. Bu amaçla mücadelemizde var gücümüzle her yerde olma çaba içindeyiz. Direndik, dik durduk, tavizsiz kazanan olmak istedik. Hep birlikte kazandık.” ifadesini kullandı.

Özüpak mesajına şöyle devam etti:

“Bu topluluk birlik beraberliğiyle haklı davalarımızda her şeyi başarır. Sadece inancınızı kaybetmeyin. Daha çocuklarımızın SGK kurumuna güvenle bakmasını sağlayacağız….

Sevgi ve saygılarımla”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com