Ana sayfa » Siyaset » ÖZEL’DEN-ÇATAKLI’YA: “KÖSTEBEĞİN ADINI ÖĞRENECEKSİN AMA ŞİMDİ DEĞİL…”

ÖZEL’DEN-ÇATAKLI’YA: “KÖSTEBEĞİN ADINI ÖĞRENECEKSİN AMA ŞİMDİ DEĞİL…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Geçtiğimiz günlerde CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel TBMM’de İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın kardeşinin FETÖ’den firari olduğunu söylemiş, “İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki süpürgeciye ‘senin biraderin terör örgütüyle ilişkisi varmış. Onun için Ekrem suçlu’ diyor. Yazıklar olsun. İçişleri Bakanı Soylu’ya soruyorum: Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı’nın kardeşi yurt dışında FETÖ firarisi mi değil mi?” ifadelerini kullanmıştı.

Özel’in açıklamaları sonrası Özel ve Çataklı arasında gerilim büyüdü.

FETÖ’DEN ARANAN KARDEŞİ ÇANKIRI’YA GELMİŞ…

Özgür Özel, dün ise Çataklı’nın FETÖ’den aranan kardeşinin geçtiğimiz yıl Çankırı’ya geldiğini söyledi.

Bugün yaptığı paylaşımda da Özel, ”Süleyman Soylu sorumluluk altında olduğunu itiraf etmiş. Kardeşinin aranan listesinde olduğunu bilmeyenler teröristlerin ayakkabı numaralarını bilmekle övünüyor. Aldığımız telefonlar İsmail Çataklı’nın araması olan kardeşinin geçen yıl Çankırı’ya geldiğini söylüyor” ifadelerini kullandı.

ÇATAKLI’DAN YANIT: YILBAŞI İZNİNE GELDİ…

Özel’in paylaşımına yanıt veren Çataklı ise kardeşinin yılbaşına izne geldiğini ve savcılığa ifade verdiği öne sürdü.

Çataklı, ”İftira ediyorsun, yalan söylüyorsun! Çünkü sizin için izzeti nefis, haysiyet, devlet gibi kavramların bir önemi yok! Böyle terörde arananlar listesinde falan yok! Yılbaşı iznine geldi, savcılığa ifadesini verdi. Size Yazıklar olsun Köstebek Özgür” diye yazdı.

”BEN SÖYLEMESEM İFADE BİLE VERMEYECEKTİ”

Özgür Özel’den yanıt ise gecikmedi.

Çataklı’nın paylaşımını alıntılayan Özel, ”Ne iftirası atmışım. Yılbaşı izni için gelmiş de, sen külahıma anlat onları… FETÖ firarisi kardeşin ben söylemesem ifade bile vermeyecekti. Siz hani konuşmuyordunuz, hani küstünüz, hani haberin bile yoktu? Köstebeğin de adını öğreneceksin ama şimdi değil” diye yazdı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com