Ana sayfa » Siyaset » CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN, BASINA VE KAMUOYUNA…

CHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN, BASINA VE KAMUOYUNA…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Aliağa İlçe Başkanlığınca Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın aldığı 4. ceza ile ilgili basın açıklamasında bulunuldu. Açıklama şöyle:

“Kendisini Aliağa’mızın Şehrül-Emin’i olarak nitelendiren Serkan Acar, hukuk adamı sıfatına sahip olmasına rağmen Aliağa’mızı ULUSAL ÜLKE BASININDA maalesef , Adam Yaralama, Yandaşa İhale, Meclis Üyesine Darp , Büyük Şehir Belediyesi çalışanlarına küfür ve tehdit ile manşet yapmaya devam etmektedir.

Ulusal basının en son manşetten verdiği habere göre ‘’GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAK’’ suçundan, yani başka bir deyişle ‘’HUKUK TANIMAMAK’’TAN 6 ay hapis cezası almasıyla, Aliağa’mızı ‘’dünya şehri yapma’’ vaadiyle ile göreve gelen hukukçu Serkan Acar, maalesef vaadinin tam tersine, güzel ilçemizi YAPTIĞI HUKUKSUZLUĞUN TESCİL EDİLMESİYLE ülke gündemine taşımıştır.

Şehrül-Eminlik şehri ve içinde yaşayanları emanet bilmek, bu emanete ihanet etmemek demektir. O yerin güvenilen idarecisi olmak, idare ederken Hazreti Ebu Bekir gibi sadık , Hazreti Ali gibi vefalı ve yiğit, Hazreti Ömer gibi adil, olmak demektir.

Serkan Acar’ın yargılandığı davalara ve almış olduğu cezalara bakıldığında BAHSEDİLEN NİTELİKLERİ TAŞIYIP TAŞIMADIĞI siz kamuoyunun takdirine bırakılmıştır.

Cumhur İttifakının Belediye Başkanının almış olduğu bu 4. Cezasının da hükmünün açıklanmasının geriye bırakılması ile sonuçlandırılması, buna karşılık Millet İttifakının başka bir belediye başkanına bir ‘’AHMAK’’ kelimesi yüzünden hem de söylenilen kişinin açık ve net olmasına ve kişi beyanatlarına rağmen 2 yıl 7 Ay 15 gün ceza verilmesi, ülkede hukukun ne duruma geldiğini maalesef gözler önüne sermektedir.

Son söz olarak şunu belirtmek isterim ki;

Bugün kantarı ile oynanan Hukukun, başka bir gün o kantarla oynayanları da tartabileceğini unutmamak gerekir…

Saygılarımla:

Özlem Şan Oğuzhan

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com