Ana sayfa » Güncel » NOSTRADAMUS’TAN “DEHŞET” 2023 KEHANETLERİ!…

NOSTRADAMUS’TAN “DEHŞET” 2023 KEHANETLERİ!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-TV100’de yer alan bilgilere göre, yaşadığı dönemde astrolojiye olan ilgisi ile gök cisimlerini inceleyerek kehanetlerde bulunan Nostradamus, dönemin kralının dahi ilgisini çekmiş.Doğru çıkan pek çok kehaneti üzerine saraya davet edilmiş ve onun daimi astroloğu ve danışmanı olarak görev yapmış.

Nostradamus kitaplarında doğrudan ifadeler yerine sembolizmi kullanmayı tercih eden bir kahin. Gelecek ile ilgili açık tespitler yerine onları sadece anlayabilenlerin çözebileceği üstü örtülü ifadelerle açıklamayı tercih ediyor.

Ünlü kahin ölmeden önce son gecesinde kendisine ‘İyi geceler’ diyen papaza, “Bu son gecem, beni yalnız bırakın, sabaha ölmüş olacağım.” diyerek ölümünü önceden bilmişti.

Salgının en başından beridir Nostradamus’un Covid-19’u bildiği iddia ediliyor ve bu konuda yazdığı bir dörtlük de kanıt olarak paylaşılıyor. Nostradamus’un koronavirüs pandemisi hakkında yazdığı iddia edildiği kehanetinde “İkizler yılında doğudan bir kraliçe yükselecek.” dedi.

“Gece yaratıklarından vebasını 7 tepeli diyara yayacak” diyen Nostradamus “İnsanların alacakaranlığını toza dönüştürecek. Dünyayı yok edecek ve mahvedecek.” ifadeleri yer verdi.

Nostradamus’un 450 yıl önce yazdığı “Kehanetler” kitabındaki bir dörtlükte 2022 yılı için “İlk karakter aniden ölecek ve krallığına başkası gelecek” ifadesini kullanmıştı.

Ünlü kahinin kehaneti “Kraliçe II. Elizabeth 2022 yılında, 96 yaşında ölecek” olmuş, kehanetin gerçekleşmesi ise herkesi şoke etmişti.

Nostradamus’un yazdığı şiirde ayrıca Kral lll. Charles’tan sonra tahtın birinci varisi olan Prens William’ın değil, şu anda kraliyet görevlerinden uzak duran Prens Harry’nin kral olacağını söylüyor.

Ayrıca, Nostradamus’un yazdığı “‘Mavi kafa beyaz kafaya zarar verecek” ifadesinde Ukrayna’daki savaşı öngördüğü ve Fransa’nın doğudan bir tehditle karşı karşıya kalabileceğine dair belirsiz önerilerin de bulunduğu ifade edildi.

Nostradamus’un Fransız İhtilali’nden, 11 Eylül saldırılarına kadar pek çok önemli tarihi olayı bilmesi insanların dikkati üzerine topluyor.

2022 yılı için söylediği 5 kehanetten 4’ü gerçekleşen Nostradamus’un 2023 kehanetleri de oldukça ürkütücü. Fransız bir astrolog olan Nostradamus, 1555 senesinde kaleme aldığı ‘Les Propheties’ isimli kitabında, 2023 yılı için de bazı öngörülerde bulundu. Bunlardan ilki ise III. Dünya Savaşı oldu.

Nostradamus “Büyük savaşın 7 ayında insanlar kötülük yapmaktan öldü” diyerek kehanetini yazdı. Fransa’da bulunan Rouen ve Evreux şehirleri hakkında ise ‘Krala yenilmeyecek’ ifadelerini kullanıyor.

Bu kehanet sürmekte olan Rusya-Ukrayna savaşının III. Dünya Savaşı’na dönüşebileceği şeklinde yorumlandı.Ünlü kahinin bir diğer öngörüsü ise kraliyet sarayının üstünde bir ateş olacağıydı. Bu kehanet medeniyetin küllerinden yeni bir dünya düzeninin doğacağı şeklinde yorumlandı.

Nostradamus 2023’te sıcaklıkların daha da yükseleceğini ve deniz seviyelerinin beklenmedik düzeye çıkacağını belirtti. Nostradamus’a göre tüm dünyada yaşam koşullarının zorlaşması ve küresel ısınmanın giderek kontrolden çıkmasıyla toplumdaki huzursuzluk 2023’te zirveye ulaşabilir.

Nostradamus kitabında, “Er ya da geç büyük değişikliklerin yapıldığını, görkemli korkuları ve intikamı göreceksiniz” diye de yazdı. İşte her dediği çıkan Nostradamus’un diğer kehanetleri…

Felaket tellalı, diğer haberi ise “Baş güneş gibi parlayan deniz kavrulacak. Karadeniz’in balıkları kaynayacak. Rodos ve Cenova yarı aç olacak” diyerek verdi. Enflasyon patlamasıyla insanlık açlığa doğru sıralanacak.

Japonya’da deprem olacağını belirten kahin dünyanın birçok bölgesinde sel ve depremler olacağını işaret etti. “Denizin derinliklerinde sarsıntılar yaşanacak” diyerek kahin yer tahmini de yaptı.

“Gökten ateş düşecek” diyen kahinin bu kehanet iki şekilde yorumladı. Bazıları bunun asteroid tehdidi gibi uzaydan geleceğini düşünürken, bazı insanlar ise insan elinden çıkacak bir krize işaret edildiğini düşünüyor.

Avrupa’yla ilgili kahin “Roma tarzının en iyi kutsal tapınaklarının olduğu yerde, temeller reddedilecek” yorumunu yaptı. Büyük şehrin Paris olduğu düşünülüyor. Paris’te bir istila olacak.

Yapay zekada inanılmaz seviyede bir ilerleme meydana gelecek. Sözlerini sürdüren Nostradamus “Babil ikliminin zıttı yaşanırken, büyük dökülme olmayacak” dedi.

Dünya çapında gıda kıtlığının yaşanmasıyla göçmen kitleleri, küresel plajlara akın edip buralarda yaşamaya başlayacak.

Nostradamus kitabında “Büyük şehrin etrafında yerleştirilmiş askerler olacak. Mavi kafa beyaz kafaya o kadar zarar verecek ki…” ifadesini kullandı. Kahine göre ekonomik anlamda tüm dünya ekonomisinde çökme meydana gelecek.

Küresel sıcaklıkların artmasıyla, balıklar denizde ölecek. Kitlesel yok oluşlar yaşanacak. Baş güneş gibi parlayan denizin hangi deniz olduğu bilinmiyor. Nostradamus, dünyanın büyük bir güneş fırtınasının etkisi altında kalacağını da öne sürdü.

“Yüksek dağın üzerinde gece olacak ve ay yükselecek” diyen Nostradamus “Aklını çalıştırabilecen onu görecek. Gözler güneye çevriliken ölümsüz olan müritler davet edilecek. Eller ve bedenler yeninde dövülecek” dedi.

Nostradamus’un iddiasına göre bilgisayar ve robotlar, bu yılda insanları ele geçirecek.

Avrupa Birliği çöküşe geçecek. Siyasi kriz yaşanacak.

Dünyada büyük iklim krizleri yaşanacak. Bu sırada bir ülke komşusunu alet ve erzak için yağmalayan bir ülke olacak.

  1. yüzyılda yaşayan Nostradamus’ a göre Rusya bir biyolojik silah tasarlayacak. Bu silah da bir çeşit virüs salgını yaratarak insanları zombiye dönüştürecek…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com