Ana sayfa » Siyaset » İYİ PARTİ DE İMZASIZ BİLDİRİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI!…

İYİ PARTİ DE İMZASIZ BİLDİRİ ORTALIĞI KARIŞTIRDI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İYİ Parti’de Koray Aydın’a yakın isimlerin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e karşı ortak bir bildiri yayımladığı ileri sürüldü. Bildiride çok sert ifadeler kullanılırken, İYİ Parti kanadı iddiaları sert bir dille reddetti. Öte yandan bildirinin yeni kurulan Cadde TV isimli kanalda “Muhtıra” denilerek okunduğu ortaya çıktı.

2022’nin Mart ayında İYİ Parti teşkilatlarında yapılan değişikliklerle birlikte, partinin kuruluşundan itibaren ‘Teşkilat Başkanı’ olarak görev yapan Koray Aydın, siyasi işler başkanı olarak atanmıştı. Koray Aydın’ın görev değişikliği Ankara kulislerinde fısıltıların yükselmesine neden olurken, Akşener’in teşkilatları kendisine bağlaması da çok konuşulmuştu.

Aydın’ın Mart ayından beri süren sessizliği dikkat çekerken, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan bir bildiri ortaya çıktı. Bildirinin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik olarak Koray Aydın’a yakın isimler tarafından yayımlandığı iddia edildi. Bildiride Aydın’dan “Efsane bakanımız, ak saçlımız, ülkücü hareketin son bilgesi” gibi sıfatlar kullanılarak bahsedilmesi dikkat çekti. Sosyal medyada paylaşılan bildiri şöyle:

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com