Ana sayfa » Güncel » ALSANCAK-KORDON’DA YENİ VE EŞSİZ BİR LEZZET MEKANI: “KÖZ LOUNGE RESTAURANT…”

ALSANCAK-KORDON’DA YENİ VE EŞSİZ BİR LEZZET MEKANI: “KÖZ LOUNGE RESTAURANT…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İhtisas Enerji A.Ş’nin İzmir’in en gözde noktalarından biri olan Alsancak Kordon’a kazandırdığı Mutfak, KÖZ LOUNGE RESTAURANT’tayız bugün.

Bu son derece güzide mekan kapılarını Kuzey Ege Haber için açtı. Mutfağını 20 yıla aşkın Mutfak tecrübesi olan ve gastronomi alanında eğitimlerini almış Volkan ve Allahverdi isimli şeflere emanet eden İhtisas Enerji A.Ş.’nin Restaurant yönetiminden sorumlu Hüseyin Güzeler ve Oğuzhan Temel ile yaptığımız söyleşide kendilerinden şu bilgileri edindik:

“Geleneksel Serpme kahvaltı ile başlayan günlük lezzet yolculuğuna aperatifler ve dünya mutfağından eşsiz tarifler ile devam edebileceğiniz, Dünya kahveleri ile molalarınızı taçlandırabileceğiniz KÖZ LOUNGE RESTAURANT, sektöründe uzman, gastronomi alanında eğitim almış personeli ile değerli müşterilerimizi bekliyor.

Lezzetin birinci sınıf hizmetle sunulduğu bir Restaurant olmak ve markalaşma sürecini tamamladığımız “KÖZ LOUNGE” markamızı öncelikle ulusal ve sonrasında Uluslararası marka haline getirmek istiyoruz. Bizim öncelikli hedefimiz, bir başka deyişle, olmazsa-olmazımız budur.

Bu amaçla İzmir’in en gözde noktalarından biri olan Alsancak-Kordon’da hizmete açtığımız mekan ve eşsiz tariflerle oluşturduğumuz benzersiz tatlarla İzmir’li hemşehrilerimizi güzide mekanımızda ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz…”

Bizde Kuzey Ege Haber olarak alanında kelimenin tam anlamıyla uzman olan titiz ekibiyle hizmet veren KÖZ LOUNGE RESTAUANT ekibine bu lezzet yolunda başarılar diliyoruz…

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com