Ana sayfa » Güncel » AKP’Lİ DAİRE BAŞKANI, GÜMÜŞEL İÇİN DUA İSTEDİ…

AKP’Lİ DAİRE BAŞKANI, GÜMÜŞEL İÇİN DUA İSTEDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında Kadir İstekli ile ‘evlendirilip’ istismara maruz bırakılmasının ortaya çıkmasının ardından yeniden açılan dosyada H.K.G.’nin avukatının talebi doğrultusunda baba Yusuf Ziya Gümüşel ve Kadir İstekli tutuklandı.

Türkiye’yi sarsan olayın etkisi sürerken AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin STK ve Muhtarlardan sorumlu Daire Başkanı Murat Müjdeci’den şoke edici bir paylaşım geldi.

Yusuf Ziya Gümüşel için dua isteyen ve Gümüşel’in geçen hafta gözaltına alınmasının fotoğrafını paylaşan AKP başkan, “Müslüman, kardeşinin derdi ile dertlenir. Tüm kardeşlerimizi duâ etmeye dâvet ediyorum. Elbet inananların imtihanı ağır olur. Rabbim temize çıkartsın. Feraha kavuştursun. İslam düşmanlarını sevindirmesin. Allah yâr ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

Âlimlere, büyük zâtlara ve fazilet sahibi kişilere saygı göstermek gerekir. Çünkü Yüce Allah, Kur’ân-ı Kerîm’de şöyle buyurmaktadır:

“De ki, bilenlerle bilmeyenler hiç bir olur mu? Bunu ancak akıl sahipleri anlar.” (Zümer sûresi, 39/9)@ihsansenocak pic.twitter.com/jhDR3WKQ1d— Murat Müjdeci (@mrtmujdeci) December 17, 2022

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com