Ana sayfa » Siyaset » TİP: ” MEMLEKETİMİZİ TARİKAT CEHENNEMİNE ÇEVİRENLER, BU İNSANLIK DIŞI OLAYA ORTAKTIR…”

TİP: ” MEMLEKETİMİZİ TARİKAT CEHENNEMİNE ÇEVİRENLER, BU İNSANLIK DIŞI OLAYA ORTAKTIR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, 6 yaşındaki kız çocuğunun istismar eden Yusuf Ziya Gümüşel’in kurucusu olduğu Hiranur Vakfı’nın önünde eylem yaptı.

“Bu kapının arkasında çocuk istismarı var” pankartı açan TİP’liler, “İnanmak istemesek de bu korkunç olay münferit değil. Öfkeliyiz. Biliyoruz ki bu insanlık dışı organize tecavüz vakasının yaşandığı Hiranur Vakfı, yani İsmailağa tarikatı gibi onlarca tarikat var ülkede. AKP iktidarı yıllardır cemaatleri ve tarikatları kendi elleriyle besliyor” açıklaması yaptı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Öfkeliyiz. Bu korkunç olayın failleri hala dışarıdalar. Çoktan kapısına kilit vurulması gereken bu cemaat hala faaliyette. Savcılar neden hala sus pus? Neden bu istismarı, tecavüzü örtbas ediyorlar. Memleketimizi tarikat cehennemine çevirenler bu insanlık dışı olaya ortaktır. And olsun ki cemaatleri, tarikatları, bunların para kaynaklarını, devletteki dayanaklarını, siyasi destekçilerini söküp atacağız.

Bu suça ortak olanlara sesleniyoruz. Bundan sonra size korkusuz tek bir gece yok. Çünkü hepiniz teker teker yargılanana kadar bize de tek bir gece rahat uyku yok…”

Kaynak: Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com