Ana sayfa » Güncel » EYT’LİLER ÇOŞUYOR, EYT HASHTAG’İ BİR MİLYONA KOŞUYOR!…

EYT’LİLER ÇOŞUYOR, EYT HASHTAG’İ BİR MİLYONA KOŞUYOR!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT ile ilgili Beştepe’de yapılan toplantının ardından açılan EYT hashtagı 842 bin tweet ile sosyal medyada birinci sıraya yerleşti

Yıllardır mücadele veren EYT’lilerle ilgili dün Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında toplantı yapıldı.

Toplantıda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Hazine Maliye Bakanı Nureddin nebati de yer aldı. Dünkü toplantıdan sonra gözler Meclis’ çevrilirdi.

Bu arada Twitter’de EYT Federasyonu tarafından #EYT’deYaşKoşulunaHayır hashtagı açıldı ve bu hashtagle 842 binin üzerinde tweet atıldı.

EYT’li sayısının çok olması nedeniyle kadınlar için 48, erkekler için de 50 yaş sınırının gelmesi konuşuluyor ve EYT’liler bu duruma tepki gösteriyor. EYT’liler, “ Emeklilikte yaşa takılanlar işveren istedi diye bir daha yaşa takılacaklar” şeklinde yorumluyor.

EYT Federasyonu Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, ”EYT mağdurlarının bir an önce emekli olması için Cumhur ittifakının çözümünden yanayız, EYT mağduriyeti yaşayanların bekleyecek, sabredecek, dayanacak gücü kalmadı Seçim yatırımı olmandan tas tamam hakkımızı verin artık Yeni mağduriyetleri kaldıramayız #EytdeYasKosulunaHayir” paylaşımında bulundu…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com