Ana sayfa » Güncel » “İŞVEREN SENDİKALARININ SORUNLARI 3 GÜNDE ÇÖZÜLDÜ, DERHAL AÇIKLAMA BEKLİYORUZ…”

“İŞVEREN SENDİKALARININ SORUNLARI 3 GÜNDE ÇÖZÜLDÜ, DERHAL AÇIKLAMA BEKLİYORUZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, FOX Ana Haber’e yaptığı açıklamayla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’e çağrıda bulundu.

Düzenlemenin detayı hakkında cevap beklediklerini ifade eden Özüpak, Bakanlığın EYT düzenlemesi için EYT mağdurlarından çok işveren sendikalarını dinlemesini eleştirdi.

Özüpak konuyla ilgili; “Biz EYT’lilerin sorunlarını çözmek, öncelikle işçiler için değil de neden işverenler için sunuluyor. Biz bu soruyu soruyoruz Çalışma Bakanımıza” dedi. Özüpak şöyle devam etti:

Özüpak’ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

“Emeklilikte yaşa takılanlar için Çalışma Bakanımızdan duyduğumuz en net cümle, Aralık ayı idi ve bugün Aralık ayının 4’ü. Bekliyoruz ki emeklilikte yaşa takılanlar için Çalışma Bakanımızdan bir açıklama gelsin.

Aralık ayı içerisinde 31 gün var, hangi gün olacağını sabırsızlıkla bekliyoruz.

İŞVEREN SENDİKALARININ SORUNLARI 3 GÜNDE ÇÖZÜLDÜ…

Çalışma Bakanımız ne yaptı, işveren sendikalarını dinlemeye başladı, 3 günde sorunlarını çözdü. Biz emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını çözmek, öncelikle işçiler için değil de ne için işverenler için sunuluyor. Bu soruyu biz soruyoruz Çalışma Bakanımıza”

‘DERHAL AÇIKLAMA BEKLİYORUZ’

Bizim hakkımızdan öteleyişler var, kabul etmiyoruz. Çalışma Bakanımızın Aralık ayı için dediği çalışmayı derhal ve ivedilikle açıklaması gerekiyor ki hayatımızı ne şekilde idame ettireceğiz, bunun çözümü içinde olalım

İşçinin emekçinin haklarını verecekler beklentisi var mı derseniz, açıkcası kaygıyla bekliyoruz…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com