Ana sayfa » Siyaset » ” BUGÜN TATLI SU MÜCAHİTLİĞİ YAPANLARA BAKMAYIN…”

” BUGÜN TATLI SU MÜCAHİTLİĞİ YAPANLARA BAKMAYIN…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Necip Fazıl Ödülleri programında konuştu.

”Birileri yaydıkları karamsarlık havasıyla ülkemizin üzerini tekrar emperyalist emellere hizmet eden kül katmanıyla örtmek isteseler de başaramayacaklar” diyen Erdoğan, ”Bugün tatlı su mücahitliği yapanlara bakmayın, bunların hiçbiri zalim karşısında konuşamaz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Dava adamı Necip Fazıl Kısakürek’i hasretle yad ediyorum. Eserleri ve mücadelesi ile nesillerin ruhunu beslediği için Rabbim ondan razı olsun.

Milletler; dirayetli liderler ve üreten bilim, kültür, sanat insanlarına sahip oldukça yükselir; bunları kaybettikçe de geriler.

Birileri yaydıkları karamsarlık havasıyla ülkemizin üzerini tekrar emperyalist emellere hizmet eden kül katmanıyla örtmek isteseler de başaramayacaklar.

Bugün tatlı su mücahitliği yapanlara bakmayın, bunların hiçbiri zalim karşısında konuşamaz.

Son 10 yılda yaşadığımız her hadise milletimizin istiklali ve istikbali uğruna neler yapabileceğini bizlere gösterdi. Zor zamanlarda dik duruş sergilemek herkesin harcı değil.

Bugün, ülkemizin ilim, sanat ve kültür hayatına yön veren siz kıymetli dostlarımla buluşmanın bahtiyarlığı içindeyim. Ödüllerini takdim edeceğimiz sanat erbabı kardeşlerimizi gönülden tebrik ediyorum…”

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com