Ana sayfa » Güncel » “EKONOMİNİN BOZUK OLMASI ÇOĞU GÜNAHLARI ENGELLİYOR…”

“EKONOMİNİN BOZUK OLMASI ÇOĞU GÜNAHLARI ENGELLİYOR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Kamuoyunda “Cüppeli Ahmet” olarak bilinen, AKP’ye verdiği desteklerle ve İsmailağa cemaatinin önde gelen isimlerinden olmasıyla anılan Ahmet Mahmut Ünlü, ekonomideki kötü gidişatın günahları engellediğini iddia ederek krizden de iktidara pay çıkarmayı başardı.

“İÇKİ, KUMAR, ZİNA PAHALI”

Cübbeli Ahmet, “Ekonominin bozuk olması günahları çok günahları engelleyici bir şey. İçki pahalı, kumar pahalı, zina pahalı. Onlara da zam geliyordur herhalde. Fahişelerin fiyatından haberim yok” ifadelerini kullanmasıyla izleyenlerde şaşkınlık yarattı.

“ALLAH BİR ADAMI KORUMAK İSTİYORSA ONA İMKAN VERMEZ”

Sık sık cinsiyetçi açıklamaları ve nefret söylemleriyle gündeme gelen Cübbeli Ahmet, “Her şeye zam geliyorsa senin de bu günaha bulaşma riskin azalıyor. Efendi çok okurdu bunu, ‘Allah bir adamı koruyacaksa imkan vermez buldurmaz’ derdi. Günahlara karşı eğilim çoğalıyor ama imkan azalıyor. Bu manada iyi bir şey” diye konuştu.

Ahmet Mahmut Ünlü’nün, “Allah bir adamı korumak istiyorsa ona imkan vermez” diyerek ekonomik krizi de insanların dini hassasiyetlerine bağlaması tepkileri artırdı…

Kaynak: Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com