Ana sayfa » Güncel » “EKMEK, APTAL TOPLUMLARIN TEMEL GIDASIDIR” DEDİ, GÖZALTINA ALINDI…

“EKMEK, APTAL TOPLUMLARIN TEMEL GIDASIDIR” DEDİ, GÖZALTINA ALINDI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, Habertürk canlı yayınına katılmış; burada ekmeğe zam geleceğini söyleyen Kolivar’ın ”Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir. Bizim toplum ekmek ile doyduğu için başında 20 senedir böyle yöneticiler duruyor” ifadeleri tepki çekmişti.

ÖMER ÇELİK TEPKİ GÖSTERDİ!..

Kolivar sözlerine AKP Sözcüsü Ömer Çelik’te sosyal medya hesabından tepki göstermiş, Çelik, “Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’ın sözleri nefret söylemidir. Milletimizi ve ekmeği aşağılayan açıklamaları hadsizliktir. Bu şahsın milletimizi ve ekmeği aşağılamanın yanı sıra husumet siyasetinin elamanı olduğunu belli eden açıklamaları ise başlıbaşına nefret siyasetidir” ifadelerini kullanmıştı.

GÖZALTINA ALINDI…

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Habertürk televizyonunda 7 Kasım’da katıldığı bir programda sarf ettiği sözler nedeniyle Cihan Kolivar hakkında, Türk Ceza Kanunu’nun 301/1 maddesi uyarınca “Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılamak” suçundan resen soruşturma başlatıldı.

Kolivar, soruşturma kapsamında Başsavcılığın talimatı üzerine şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı…

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com