Ana sayfa » Bilim-Teknoloji » PENTAGON YİNE KIVIRDI!, SON 20 YILDIR GÖRÜLEN UFO’LAR: “ÇİN GÖZETLEME DRONU” VE “BULUT” İMİŞ!…

PENTAGON YİNE KIVIRDI!, SON 20 YILDIR GÖRÜLEN UFO’LAR: “ÇİN GÖZETLEME DRONU” VE “BULUT” İMİŞ!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Son 1 ya da 2 senedir özellikle ABD tarafından ‘uzaylı teması’ başlığı altında birçok belge yayınlandı ve biz de birçoğunu haberleştirdik. Ancak hiçbir zaman bir uzaylı teması kanıtlanamadı, hep teoride kaldı ve öyle de kalacak gibi görünüyor.

Medyanın ‘Pentagon’ olarak ifade etmeyi sevdiği Amerika Birleşik Devletleri’nin Savunma Bakanlığı, tanımlanamayan uçan cisimler (UFO’lar) hakkında birçok komplo teorisyenini hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaptı.

“Gördüğünüz UFO görüntülerinin çoğu Çin Gözetleme drone’larına ait”

Pentagon, yaptığı açıklamada son 20 yılda paylaşılan ve medya/halk arasında viral olan UFO görüntülerinin gerçekten UFO’lara ait olmadığını açıkladı. Viral olan görüntülerin bir kısmı Çin Gözetleme drone’larına, bir kısmı ise değişik şekillerdeki bulutlara aitmiş.

Daha birkaç ay önce Amerika Birleşik Devletleri’nin donanması, yaptığı bir açıklamada ‘kamuoyunun izlemediği, sadece ordunun gördüğü UFO görüntüleri’ olduğunu açıklamıştı ve büyük ses getirmişti. Şimdi Savunma Bakanlığının böyle bir açıklama yapması, komplo teorisyenlerine meydanı boş bıraktı…

Webtekno

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com