Ana sayfa » Yerel » İSMAİL SARI İNOVASYON A.Ş. ÇALIŞANLARI MOTİVASYON YEMEĞİNDE BULUŞTU…

İSMAİL SARI İNOVASYON A.Ş. ÇALIŞANLARI MOTİVASYON YEMEĞİNDE BULUŞTU…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İsmail Sarı İNOVASYON A.Ş. firmasına ait bütün alt şirketlerin çalışanları motivasyon yemeğinde buluştu.

Aliağa Ramada Otelde yapılan geceye Yapıpark İnşaat, Aliağadan Bilgi Teknolojileri, By Cr Yapı Kimyasalları, Zara Grup firmalarının çalışanları tam kadro katıldı.

Yemekte şirketlerin mali müşavirleri Nurşen Türksever ve Yaşar Öge, teknolojik altyapı danışmanı Ali Haydar Sultan Eroğlu ile şirketlerin avukatı Mehmet Emre Doğan’da hazır bulundu.

Gecede söz alan İstikbal ve Mondi mobilya mağazaları müdürü Hayati Çelik şirketin 2023 planlarından ip uçları verdi. Menemen, Çiğli, Karşıyaka ve Bostanlı’da açılması planlanan mobilya mağazalarının 2023 yılı ilk çeyreğinde hayata geçirmeyi planlıyoruz dedi.

Yemekten sonra söz alan İsmail Sarımollaoğlu konuşmasında; ‘’Başarı ekip işidir, yola çıktığımız günden bu zamana kadar ekip arkadaşlarımızla kurduğumuz kuvvetli bağlar işletmelerimizin merdivenleri üçer beşer çıkmasına yol açmıştır. Amacı sadece para kazanmak olan oluşumlar bir gün kül olmaya mahkumdur.

Dünyada bir devrim gerçekleşiyor. İnsanlık tarihinde her yüzyılda bir olan devrimlere ayak uyduramayan milletler devletler nasıl yok olduysa, günümüzde yaşanan devrime ayak uyduramayan devletlerin değil şirketlerin bile yok olacağını söyledi. Sarımollaoğlu, çağın gereklerini yerine getirmeye, geleneklere bağlı inovatif hamlelerden vazgeçmeden, her zaman daha ileri gitmek ve büyük için durmadan gece gündüz çalışacağız, dedi.

Sarımollaoğlu;” Bu salonda bizim ekibimizde bulunan arkadaşların içerisinden önümüzde ki 5 yıl içinde, sadece Aliağa’da değil, İzmir’de belki de Türkiye’de ses getirecek şirketler kuran arkadaşlarımız olacaktır. Sizlere söz veriyorum; Bir adım daha ileri gitme hayalleri olanlara, günlük iğrenç dedikodulardan uzaklaşıp gözünü başarı bürüyenlere her zaman son gücümle destek olacağım, ifadesinde bulundu. Sarımollaoğlu konuşmasının sonunda şu ifadeleri kullandı:

HEDEFİ BÜYÜK OLANLARI BEN ANLARIM…

“Büyük hedefleri olanların adımları da büyük olacaktır, biz büyük adımlar attık, atacağız da. Bizi örnek alan bu yoldan yürümek isteyenlere el vermek bizim de görevimizdir.

SIĞ İNSANLARDAN UZAK DURUN!…

Bütün varlığı boşa oksijen tüketmek üzere kurulu insanlardan, dedikodu sarmalından çıkamayanlardan, hayalleri dar olanlardan ve enerjinizi tüketen kişilerden sadece uzak durmayın, kaçın. Başarı, sizin gibi düşünen insanlarla beraber olarak elde edilir…”

blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com