Ana sayfa » Siyaset » “ONLAR KANDİLE YOL ARARLAR, BİZ HALKIMIZA MODERN YOLLAR YAPARIZ, FARKIMIZ BU…”

“ONLAR KANDİLE YOL ARARLAR, BİZ HALKIMIZA MODERN YOLLAR YAPARIZ, FARKIMIZ BU…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreni için gittiği Diyarbakır’da, “İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Parti’ye” programında açıklamalarda bulundu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, ”Kendi ikballerini 85 milyon vatandaşın felaketine bağlayanların hesaplarını tepetaklak edeceğiz. Türkiye yüzyılını sizlerle beraber zirveye taşıyacağız. HDP’si ve diğerleri sadece laf üretirler. Onlar Kandil’e yol ararlar, biz halkımıza modern yollar yaparız, farkımız bu.

Biz Diyarbakır’ın ciğeri varken, birileri gibi FETÖ’cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemenin, kapalı kapılar ardında iş çevirmenin derdinde değiliz. Bu gençler önümüzdeki seçimlerde sandıklarda birilerine gereken dersi verecek” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Diyarbakır’a ayak bastığımız andan itibaren çok farklı bir atmosfer yaşıyoruz. Bugün Diyarbakır kıpır kıpır yerinde duramıyor. Öncelikle şahsım ve heyetime gösterdiğiniz sevgi ve coşku için teşekkür ediyorum. Bugün Diyarbakır’da 70 bini bulan katılımla muhteşem bir açılış töreni yaptık. Diyarbakırlı kardeşlerimle samimi bir muhabbetimiz oldu. Hem kendileriyle hizmete açtığımız eser ve hizmetlerin heyecanını paylaştık, hem de şöyle geçmişten bugüne Diyarbakır muhasebesi yaptık.

Amasra’daki maden kazası sebebiyle programımızı ertelediğimiz için festivale yetişemedik. Gençlerimizin sahip çıkmasıyla nasıl coşkulu bir şekilde yapıldığını takip ettim.

Halen Diyarbakırın yanı sıra İstanbul, Konya, Çanakkale’de yapılan bu festivali yaygınlaştırıyoruz. Diyarbakır bu festivali her yıl düzenleyeceğimiz şehirler arasında yer alıyor. Önümüzdeki yıl yapacağımız şehirleri İzmir Adana, Antep, Erzurum ve Trabzon olarak belirledik. Ülkemizin güzelliklerini ortaya koyan her faaliyet bizim için çok önemlidir. Bugün ülkemize kazandırdığımız bu güçlü altyapının üzerinde çok daha büyük hedeflere doğru yürüme imkanına sahibiz

İlk oyu ‘nereye vermiştik?’ İlk oyu, rahmetli Erbakan hocamıza vermiştik. Onlar ne diyordu, ‘parlamentoyu çoluk çocuğa mı bırakacaksınız?…’

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com