Ana sayfa » Güncel » KARŞIYAKA’DA EŞSİZ LEZZETLERİYLE YENİ BİR MEKAN: “GÜNDOĞDU KEBAP OCAKBAŞI RESTORAN…”

KARŞIYAKA’DA EŞSİZ LEZZETLERİYLE YENİ BİR MEKAN: “GÜNDOĞDU KEBAP OCAKBAŞI RESTORAN…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Adana, Mersin ve Maraşta şubeleri bulunan Gündoğdu Kebap-Ocakbaşı Restaurant 14. Şubesini İzmir Karşıyaka da açtı.

1968 yılında Mersinde kurulan işletme, bugün de ilk günkü hizmet anlayışı ile iş hayatını sürdürüyor. Mekanın işletmecisi Aliağa’dan tanıdığımız İş insanı Mustafa Dokumacı. Mustafa beyle Gündoğdu Kebap-Ocakbaşını konuştuk;

“İşletmemiz olmazsa-olmazı olan, temiz, güvenilir ve son derece lezzetli ve kaliteli ürünleriyle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyor.

Ustalarımız, Adana, Mersin ve Maraş’ta yıllarını bu işe verip kelimenin tam anlamıyla ustalaşmış, uzmanlaşmış kişiler. İşlerini severek yapıyor ve müşterilerimizin damaklarında eşsiz lezzetler bırakan kebaplar hazırlıyor ve sizlere sunuyor. Siz değerli müşterilerimize de mekanımıza gelip bu eşsiz tatları deneyimlemek kalıyor.

Bir kez daha vurguluyorum, eşsiz lezzetlerdeki ürünlerimizi mekanımızın yeri ve kalitesiyle kıyaslandığında son derece uygun fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz.

Aliağa’lı olduğum için Aliağa’dan tanıdığım tüm dostları özellikle bu eşsiz lezzetlerden mahrum kalmamaları için Gündoğdu Kebap-Ocakbaşı Restaurant’a davet ediyorum.

Karşıyaka’da yaşayan ya da buraya yolu düşenleri ise hasseten mekanımıza davet ediyor ve onlara, bu benzersiz lezzetleri kaçırmamalarını tavsiye ediyorum…”

Adres: Bahriye Üçok, Doç. Dr. Bahriye Üçok Bulvarı. NO:25/A, 35600 Karşıyaka/İzmir

Tel: 0232 366 0515 ve 0541 784 2903

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com