Ana sayfa » Güncel » FOÇA’DAKİ EĞİTİM SENDİKALARINDAN, 21 EKİM’DE BANKA PROMOSYONLARINA YÖNELİK EYLEM KARARI…

FOÇA’DAKİ EĞİTİM SENDİKALARINDAN, 21 EKİM’DE BANKA PROMOSYONLARINA YÖNELİK EYLEM KARARI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Foça’da üyesi bulunan 4 sendika temsilcisi banka promosyonlarına yönelik olarak 21 Ekim Cuma günü Foça Yapı Kredi Bankası önünde yapılacak olan basın açıklamasına ilişkin bilgilendirme de bulundular.

İçeriğinde yapılacak olan basın açıklamasının metninin de bulunduğu bilgilendirme şöyle

“Merhaba arkadaşlar;

21.04.2021 tarihinde Yapı Kredi Bankasıyla imzalanan promosyon anlaşmasında verilen promosyon ücretinin günümüz enflasyonunun altında ezilmesi ve yetersiz kalması sebebiyle ilgili banka ile yaklaşık 1,5 aydır yürütülen, promosyon anlaşmasının güncellenerek ek promosyon ödenmesi görüşmelerinde bankanın olumlu bir adım atmaması ve ek ödeme yapmayı kabul etmemesi üzerine Foça’da üyesi bulunan 4 sendika temsilcisi bir araya gelerek sendikalı olan olmayan tüm eğitim çalışanları adına bankaya karşı ortak bir tepki gösterilmesine karar verilmiştir.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde kredi kartlarını iptal etme, bankada bulunan otomatik ödemeleri iptal etme, bankada bulunan paraları başka banka hesaplarına aktarma olarak yaptığımız uygulamalar sonucu banka müdürü duyduğu rahatsızlığı İlçe Milli Eğitim Müdürü ile görüşerek dile getirmiştir. Ama ne yazık ki Banka yine olumlu bir adım atmaya yanaşmamıştır.

Bu sebeple tepki göstermeye devam ederek, hak ettiğimiz ek promosyon ödemesini kazanabilmek adına sendikaların üyesi olan olmayan tüm eğitim çalışanı arkadaşlarımızla 17 Ekim Pazartesi günü saat 15.00 ile 17.00 arası Yapı Kredi bankasına giderek hesaplarımızdaki maaşları nakit olarak elden aldık.

Şimdi ki eylemimiz ise; 21 Ekim 2022 Cuma günü saat 16:00’da Yapı Kredi Bankası önünde bu konuyu anlatan basın açıklaması olacaktır. Kaymakamlık makamına bilgilendirme dilekçemizi verdik.

Bu karar; Eğitim Bir-Sen, Eğitim İş, Eğitim Sen ve Türk Eğitim Sen ilçe temsilcileri olarak ortak alınmış karardır. Aldığımız tavsiye kararlarının yoğun katılımla mümkün olduğu kadar uygulanmasını rica ederiz. (Alfabetik sıra ile)

Eğitim Bir Sen

Mustafa Güler

Eğitim İş

Rıdvan Taşkın

Eğitim Sen

Ayşegül Işık

Türk Eğitim Sen

Mustafa Güngör

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com