Ana sayfa » Siyaset » “YANINA 17-25’İ GÖSTEREN SAATİNİ DE AL, ABD’YE GİDELİM…”

“YANINA 17-25’İ GÖSTEREN SAATİNİ DE AL, ABD’YE GİDELİM…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün partisinin grup toplantısında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ABD ziyareti üzerinden hedef alarak; ”O 8 saatte kimlerle fiskos yaptın? Kılıçdaroğlu bu 8 saatin esrarını milletimize açıklamak zorundadır. Kılıçdaroğlu Pensilvanya’da mola verip vermediğini açıklamak zorundadır” demişti.

KILIÇDAROĞLU’NDAN YANIT…

Kılıçdaroğlu da Bahçeli’ye CHP’nin grup toplantısında verdi.

”Bahçeli, ‘Kılıçdaroğlu bu 8 saatin esrarını millete açıklamak zorunda’ demiş. Güzel, vallahi çok güzel” diyen Kılıçdaroğlu, ”Sevgili Bahçeli, değerli okul arkadaşım. Ben seni ABD’ye davet ediyorum, uçak biletini ben alacağım. Boston’a gideceğiz, seni 5 yıldızlı bir otelde ağırlayacağım. Ertesi gün ben New York’a hangi saatte gittiysem yine benim bindiğim arabaya bineceğiz.

Manhattan adasına gidelim, 35 katlı binayı bulalım. Güzel bir fotoğraf çekelim, belki sen içeriye de girersin. ‘Bu rezaleti kim yapmış’ diye sorarsın, çok memnun olurum. Orada giden para, fakir fukaranın parasıdır. Destek verdiğin saraydaki adam var ya; oğlu buradan milyon dolarları gönderiyor, kızı orada 35 katlı bina yapıyor. Bay Kemal de bunu yiyecek…

Oradan tekrar Washington’a gideriz. Yolda araba mecburen benzin alıyor, aldığı yerde bir hamburgerci var. Söz veriyorum hamburgeri ben alacağım sana ikram edeceğim. ‘Aileyi de koruyacağım’ demiş. Sayın Bahçeli benim oraya gidiş nedenim onun ailesini Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmaktır. Bir aile hakkında konuşulacaksa orada başlayalım ve oradan konuşalım önce” ifadelerini kullandı.

17.25 SAATİNİ HATIRLATTI…

17-25 Aralık Yolsuzluk Operasyonu sonrası Bahçeli’nin odasındaki saati 17.25 durdurmasını da hatırlatan Kılıçdaroğlu, ”Washington’a gittiğimiz zaman saati al, benim saatime güvenmiyorsan hani var ya senin saatin 17-25’i gösteren onu al yanına” dedi.

NE OLMUŞTU?..

Bahçeli, 17-25 Aralık Yolsuzluk Operasyonu sonrası gazeteci Can Dündar’la da görüşmüş, 17-25 Aralık’ı hatırlatmak için saatini 17.25’e alarak pilini çıkardığını söylemiş, ”Bunu bizzat ben yaptım. 17.25’i gösterdiğinde pilini çıkardım. Her gün bu takvime bakıyorum. Onların takvimi, bizim saatimiz. Buradan da anlayabilirsiniz ki biz, 17 ve 25 Aralık’ın hesabının sorulması vaadimizden asla geri adım atmayız” ifadelerini kullanmıştı…

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com