Ana sayfa » Güncel » “FORMÜLSÜZ EYT İSTEYEMİYORUZ DİYENLER İKTİDARIN DÜMENİNE SU TAŞIYANLARDIR VE ANCAK KAPI DA KUL OLURLAR…”

“FORMÜLSÜZ EYT İSTEYEMİYORUZ DİYENLER İKTİDARIN DÜMENİNE SU TAŞIYANLARDIR VE ANCAK KAPI DA KUL OLURLAR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu genel başkan yardımcısı Alper Özüpak sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, hiç bir siyasetçiye ve siyasete teşekkür etmiyoruz ifadesinde bulundu. Hak mücadelesinin tek bir lideri vardır, o da kızıl saçlı kadın Gönül Boran Özüpak’tır diyen Alper Özüpak’ın paylaşımı şöyle:

“Hiçbir siyasetçiye hiç bir siyasete teşekkür etmiyoruz. Ne hakkı aldık ki teşekkür edelim? Yasal olan haklarımızı siyasetçiler gasp etti ve siyaset yapanlar da bu haksızlığı düzeltmek zorundalar.

20 yıldır bu mağduriyeti gören Ak parti anketlerde geriye düşmeden EYT yi aklına getirmedi. Yerel seçimlerde İstanbul, Ankara, Adana, Mersin, Antalya da sandığa direk etki yapan EYT lilerin gücü karşısında sokakta rahat yürütmediğimiz vekillerin verdiği EYT raporlarıyla bugün gündem den düşmeyen hak mücadelesi sosyal medyada ve meydanlarda hakkını arayan kapıda kul olmayan hakkım için bende varım diyen kaderdaşlarımız sayesinde buralara geldi.

Sarı EYT 1, sarı EYT 2 , sarı EYT 3 diye gruplar neden oluştu neyi paylaşamadınız?

Hak mücadelemizin tek lideri vardır o da kızıl saçlı kadın Gönül BORAN ÖZÜPAK tır gerisi de sirkeci ve yalakalar dan oluşmaktadır. Biz dün ne dediysek bugün de onu söylemeye devam ediyoruz.

1999 önce haklarımızı eksiksiz olarak alana kadar mücadeleye devam edeceğiz

Formülsüz EYT istiyoruz diyemeyenler iktidarın dümenine su taşıyanlardır ve ancak kapı da kul olurlar…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com