Ana sayfa » Güncel » GİYSİ FİYATLARI ÇOŞTU, VATANDAŞ 2. ELE KOŞTU!…

GİYSİ FİYATLARI ÇOŞTU, VATANDAŞ 2. ELE KOŞTU!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye, son yıllarda giderek fakirleşiyor ancak ekonomik koşulların ağırlığı hiç bu seneki kadar fazla olmamıştı. Özellikle geçtiğimiz yılın sonlarında dolar/TL kurundaki hızlı yükseliş ile birlikte birçok ürüne yüzde yüzün üzerinde zam geldi.

Aydan aya bile fiyatların değiştiği bu ekonomik ortamda vatandaşlar kışı nasıl geçireceklerini kara kara düşünüyor. Doğal gaz ve kömür fiyatlarının her geçen gün zamlandığı Türkiye’de vatandaşlar, kış mevsimine girilmesiyle birlikte, mont, bot, kazak gibi kışlık kıyafet ihtiyaçlarını satın almakta zorlanmaya başladı.

Orta sınıf vatandaşların birçoğu, barınma ve yiyecek ihtiyaçları dışındaki birçok şeye bütçe ayıramadığı için en uygun fiyatlı olanı almaya çalışıyor. Eskiden ‘uygun’ diye tercih edilen markaların bile artık yanına yaklaşılmıyor. Vatandaş bir gün alamadığı kıyafeti ertesi gün almaya çalışırsa yine zamlarla karşılaşıyor.

Soğuk geçen kış aylarında zorunlu ihtiyaç olan kışlık kıyafetlerin bu denli pahalılaşması sonucu artık vatandaşlar ikinci el kıyafetlere yöneliyor…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com