Ana sayfa » Yerel » ERTÜRK: “SEÇİM SONUCUNU 14-0 OLARAK TAHMİN EDİYORUM…”

ERTÜRK: “SEÇİM SONUCUNU 14-0 OLARAK TAHMİN EDİYORUM…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-12 Ekim’de yapılacak olan Aliağa Ticaret Odası Genel kuruluna yönelik hummalı bir faaliyette bulunan Mavi Listenin yönetim kurulu başkan adayı mevcut başkan Ömer Ertürk 14 meslek komitesinin üyeleriyle bugün bir basın toplantısı yaptı ardından komiteler arası çalışma gerçekleştirdi.

Ertürk basın toplantısında şu konuşmayı yaptı:

Seçim sürecinin sonuna doğru geliyoruz. Genç bir ekiple yeni bir 5 yıla doğru yelken açmak üzere buradayız. O yelkenlere rüzgarı saha da öyle bir doldurdunuz ki nerede duracağımızı bilmiyoruz. Bundan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.

“SİZ OLMASANIZ SAHA DA BU KADAR GÜÇLÜ OLMA ŞANSIMIZ OLMAZDI…”

Gerçekten sahada çok güçlü bir hale geldik. Bu tabi ki sizlerin gayretleriyle oldu. Sizlerin geçmişteki saha da yaptığınız çalışmalardan ve her birinizin karşılığından da kaynaklanan bir güç bu. Sizler olmasanız bizim bu kadar güçlü olma şansımız olmazdı.

Odaların gücü üyelerinden gelir. Bizimde gücümüz sizlerden geliyor. Biz şu anda burada olan komite üyelerimizle beraber önümüzdeki yıllarda Aliağa’yı çok daha iyi bir yere getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

“BİR ÇOK SORUNLA KARŞILAŞTIK, ONLAR ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞMALAR YAPTIK..”

Biz Odalar olarak genellikle yaptırım gücü olan kurumlar değiliz ancak temsil kabiliyeti güçlü olan kurumlarız. 2018 döneminde Aliağa’nın sorunları çözüm ve istişare platform diye bir platform kurduk.

Paydaşlarımızla birlikte o dönem de bizim bile sorun olduğunu bilmediğimiz bir çok şeyle karşılaştık. Bu sorunları çözmek için yola çıktığımızda önce hastane için bir şeyler yaptık. Sonra en önemli sorunlarımızdan biri olan tren yolu ve İnönü caddesi meselesine yoğunlaştık.

“YÜZ YILDA BİR YAŞANAN PANDEMİ BİZİM DÖNEMİMİZE DENK GELDİ, İKİ SENE EVLERE MAHKUM ETTİ BİZİ..”

Derken bir Pandemiye denk geldik. Yüzyılda bir yaşanan pandemi bizim dönemimize denk geldi ve iki sene bizleri adeta evlere mahkum etti. Daha önceki sorunları bir yana bırakıp yeni sorunlarla mücadele etmek zorunda kaldık. Ankara ile gerekli temaslarda bulunarak bu süreci sürdürmek zorunda kaldık. Pandemiden çıkıyoruz derken bu kez farklı bir ekonomik süreçle karşı-karşıya kaldık.

Önce kurumsal olarak sonra dijital ortamda bayağı bir mesafe aldık. Şu anda tüm üyelerimiz dijital ortamda tüm üyelerimiz istedikleri belgeleri anında alabilecek bir durumdadır. Bununla zaman tasarrufu yaptık.

SOSYAL SORUMLULUK ANLAMINDA YAPMAMIZ GEREKEN HER ŞEYİ YAPTIK…”

Bununla birlikte bölgemizdeki insanlara ramazan aylarında ve okul başlangıç dönemlerinde kırtasiye, yiyecek ve giyecek yardımlarında bulunduk, halende bulunuyoruz. Bütün bunları komite üyelerimiz üzerinden yapıyoruz. Bunlar Oda olarak bizim sosyal sorumluluk anlamında yapmamız gereken şeyler. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum..”

Kuzey Ege Haber: Ömer bey seçim sonucuna yönelik bir tahminde bulunur musunuz?.

“Tabi ki 14-0 bekliyorum, başka bir beklentimin olma şansım var mı?..”

blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com