Ana sayfa » Siyaset » CHP’Lİ BAKAN’DAN SOYLU’YA: “OLMAZ OLSUN SENİN GİBİ BAKAN!…”

CHP’Lİ BAKAN’DAN SOYLU’YA: “OLMAZ OLSUN SENİN GİBİ BAKAN!…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Son iki günde beş polis memuru intihar etti. İntihar eden polislerden biri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde boş bir odada intihar etti ve bir not bıraktı. Bıraktığı notta, bazı amirlerin isimlerini vererek mobbing gördüğü iddialarını yazdı.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, polis intiharlarıyla ilgili açıklama yaptı. CHP’li Bakan, “Yeter artık. Süleyman Soylu, Emniyet Teşkilatı yasta, sen magazin programına çıkıyorsun Hayata Gülümse diye. Hiç mi vicdanın yok. Olmaz olsun senin gibi Bakan!” dedi.

Olmaz olsun senin gibi Bakan!

CHP’li Murat Bakan, açıklamasında şunları söyledi:

“Gün geçmiyor ki bir polis intiharı haberiyle karşılaşmayalım. Türkiye’de en çok intihar eden meslek grubu polisler. 2 gün içinde 5 tane polis intihar etti. Bir tanesi dün Enes kardeşimiz, Vatan Emniyet’te, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde hayatına son verdi ve geride bir not bıraktı. O not, bugüne kadar bizim söylediklerimizi haykırıyordu açıkça.

7 yıldır Meclis kürsüsünden söylediklerimiz, verdiğimiz soru önergeleri, 2021 ve 2022 yılında verdiğimiz meclis araştırma önergelerinde söylediklerimiz… AKP ve MHP oylarıyla reddedilen… Polis intiharları araştırılsın dedik, reddettiler. Ve bugün polisler intihar etmeye devam ediyor.

Arkasında bıraktığı not, aslında bizim yabancı olduğumuz bir not değil. Biz o notun, intihar mektubunun benzerini gencecik yaşında hayatına son veren Semanur’da gördük, Mehmet Ali Bulut’ta, gencecik Cumhurbaşkanlığı koruması, onda gördük. Şırnak’ta hayatına son veren Özel Harekat Polisi Alpaslan Soylu’da gördük, Murat Sucu’da gördük.

Yeter artık. Süleyman Soylu, Emniyet Teşkilatı yasta, sen magazin programına çıkıyorsun sabah Hayata Gülümse diye. Hiç mi vicdanın yok. Olmaz olsun senin gibi Bakan!…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com