Ana sayfa » Siyaset » ALİAĞA SAADET PARTİSİNDE, MAHMUT KOÇ VE EKİBİ YENİDEN GÖREVE GELDİ…

ALİAĞA SAADET PARTİSİNDE, MAHMUT KOÇ VE EKİBİ YENİDEN GÖREVE GELDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aliağa Saadet Partisi 8. Olağan Kongresini bugün gerçekleştirdi. Aliağa Belediye Meclisi toplantı salonunda yapılan kongreye kalabalık bir partili ve davetli gurubu katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, İyi Parti Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar, MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir, CHP ve İyi Partili meclis üyeleri, Emekli-Sen Ege Bölge Temsilcisi ve Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe, DEVA Partisi Aliağa İlçe Başkanı Emre Kaya, Demokrat Parti Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan, bazı muhtarla ile SP’li çevre ilçelerin başkan ve yöneticileri kongreye katılanlar arasındaydı.

Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Mahmut Koç yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Koç oylama öncesi şu konuşmayı yaptı:

Çok değerli genel başkan yardımcım çok kıymetli il başkanım çok değerli il yönetim kurulu üyelerimiz teşkilatımızın her kademesinde görev alan vefakarlığın azmin ve umudun adı olmuş değerli dava arkadaşlarım sevgili genç kardeşlerim kıymetli hanımefendiler ve sevgili Aliağa’lılar hepinizi sevgiyle saygıyla hürmet ve muhabbetle selamlıyorum hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Konuşmama başlamadan önce kongremize katkı sunan tüm kardeşlerime başta teşekkürlerimi sunuyorum 2019 Ekim ayında bize tebliğ edilen bu kutsal görevde 3 yılımızı doldurmuş bulunuyoruz gerek yönetimim gerekse şahsım olarak Aliağa’mızda Saadet partimizin güncel politikalarını ve söylemlerini en gür seda ile vatandaşlarımıza anlattık.

Biz siyaseti tüm insanlığın saadetini gözeterek yapmayı benimseyen bir partiyiz ilçemizi karış karış gezmeye vatandaşlarımızın problemlerini ve bizden beklentilerini dinlemeye devam ediyoruz ve hız kesmeden devam edeceğiz.

Öncelikle bugünden sonra 2023 genel seçimlerine ve yerel seçimlerine en iyi şekilde hazırlanarak ülkemizin şu an içinde bulunduğu bu buhranlı dönemden böyle gelmiş böyle gider tabusundan ve umutsuzluğundan kurtaracak birliktelik ruhu ve umuduyla güzel yarınlara kavuşturacağız .

Bu kongremizin ülkemizin ve bütün insanlığın saadetine vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Allah’a emanet olun esselamu aleyküm…”

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com