Ana sayfa » Güncel » İZMİR’İN KURTULUŞUNUN 100. YILDÖNÜMÜ TÖRENLERİNDE ON BİNLERCE İZMİR’Lİ COŞKUNUN DORUĞUNA ÇIKTI…

İZMİR’İN KURTULUŞUNUN 100. YILDÖNÜMÜ TÖRENLERİNDE ON BİNLERCE İZMİR’Lİ COŞKUNUN DORUĞUNA ÇIKTI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-İzmir’in işgalden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlamaları İzmir’de coşkuyla başladı. Megastar Tarkan’ın konserinin hemen öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer konuşma yaptı. Kutlamalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bulunuyor.

Etkinlikler kapsamında iki helikopter Gündoğdu Meydanı semalarında zeybek müziği eşliğinde özel gösteri yaptı. İki helikopterin gökyüzündeki şovu alkışlarla izlendi.

Alsancak Gündoğdu Meydanı’ndaki ses sistemlerinden Harmandalı Zeybeği çalındığı sırada hava kuvvetlerine ait iki gösteri helikopteri meydana havadan yaklaştı. Zeybek oyunundaki gibi yan yana durup daha sonra sağa ve sola hareketlenen iki helikopter İzmirliler’den alkış aldı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da sosyal medya hesabından o anlara ilişkin görüntüleri, “İzmir’in kurtuluşuna özel havada zeybek! Birileri rahatsız olmaya devam etsin, coşkuyla şehrimizin kurtuluşunu kutlamaya devam edeceğiz!” notuyla paylaştı.

Öte yandan gökyüzünde helikopterler aynı anda yan yana durarak saygı duruşunda da bulundu. Ardından Jandarma Çelik Kanatlar gösterisi yapıldı…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com