Ana sayfa » Siyaset » “YILBAŞINDAN İTİBAREN, ENFLASYON RAKAMLARININ DÜŞÜŞÜNE ŞAHİTLİK EDECEĞİZ…”

“YILBAŞINDAN İTİBAREN, ENFLASYON RAKAMLARININ DÜŞÜŞÜNE ŞAHİTLİK EDECEĞİZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

”Yunanistan askeri, siyasi olarak dengimiz olmadığı için muhatabımız da değildir.

Her fırsatta söylediğimiz gibi Türkiye güçlü olmak mecburiyetindedir. Aksi takdirde ülkemizi felakete sürüklemek isteyenlere fırsat vermiş oluruz.

Bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 7,5 olan büyüme oranımız ikinci çeyrekte yüzde 7,6 olarak gerçekleşmiştir. Geçtiğimiz hafta açıklanan 2022 büyüme rakamları, Türk ekonomisinin büyüdüğünü göstermiştir.

Bizim mandacı iktisatçılar dediğimiz kişiler bile eski düşüncelerini söylemiyor. Büyüme rakamlarımızı bu fotoğraf içerisinde değerlendirmek gerekiyor.

Dünyanın her ülkesi kendi ekonomik gerçekliğine göre 40 yılda eşi benzeri görülmemiş enflasyon rakamlarıyla karşılaşıyor.

Türkiye olarak yılbaşından itibaren enflasyon rakamlarının düşüşüne şahitlik edeceğiz.

Elbette bu süreçte de bütçe disiplininden taviz vermeyeceğiz.

Son dönemde sağlık çalışanlarımızın özlük haklarıyla ilgili tartışmalar güzel tabloyu gölgelemeye başlamıştı. Bunun üzerine gündemimize aldık. Memnuniyetsizliği ortadan kaldırdık.

Vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz. 15 Ağustos 2022 tarihinde önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürülmesini ve tasfiyesini sağlıyoruz…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com