Ana sayfa » Siyaset » “20 Senedir Ak Partiliyim, Oy Verdim Elim Kırılsın…”

“20 Senedir Ak Partiliyim, Oy Verdim Elim Kırılsın…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Pınarbaşı’da; CHP İlçe Başkanı Eser Çetinkaya ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bir vatandaş, Arık’a; “CHP’ye alerjim olduğu için CHP’ye kitap da yazdım. Sağ olsun Tayyib’in yanlış tarım politikaları yüzünden kitabımı da yayımlayamadım. 20 senedir AK Partiliyim. Samimi söylüyorum: Ben Ulubatlı Hasan gibi çalışan bir askerdim. Artık AK partiye oy vermeyeceğim. Ben vermedikten sonra AK Parti’nin kaybettiği aşikardır” dedi.

“OY VERDİM ELİM KIRILSIN…”

Emekli olduğu halde gece bekçiliği yaptığını yine de geçinmekte zorlandığını belirten bir vatandaş, “Ne yediğimiz belli, ne içtiğimiz belli… Sıkıntıdan tansiyonumuz yükseliyor” dedi.

Bir esnaf, “Millette para yok. Doğruyu söylersen yerin yok. İnternetten bile bir düzgün yazamıyoruz korkudan… İnşallah iyi gelirsiniz de bekliyoruz” dedi.

Arık’ın pazarcı esnafı ile konuşması sırasında yanına yaklaşan bir vatandaş, “Tayyib’e bir sorun bakalım biz ne yiyeceğiz” diye şikayet etti. Vatandaş, “Oy verdim elim kırılsın diyorum. Başka bir şey demeye gerek yok” dedi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com