Ana sayfa » Güncel » SEDAT PEKER’İN BASIN DANIŞMANI, YENİ AÇIKLAMALAR İÇİN TARİH VERDİ…

SEDAT PEKER’İN BASIN DANIŞMANI, YENİ AÇIKLAMALAR İÇİN TARİH VERDİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Suç örgütü lideri Sedat Peker’in ‘basın danışmanı’ olduğu belirtilen Emre Olur, kendisini Sedat Peker olarak lanse eden bir Twitter kullanıcısını paylaşarak hesabın sahte olduğunu duyurdu.

Emre Olur, Haziran 2023’te yapılması planlanan genel seçimler öncesinde yeni video yayınlayacağı öne sürülen Peker’in seçimlerden 2 ay önce açıklamalarda bulunucağını belirterek, “Bunun haricinde yapılacak paylaşımlara lütfen itibar etmeyiniz” ifadelerini kullandı.

Peker adına açılan sahte hesabı alıntılayan Emre Olur’un sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Bu hesap Sn. Reis Sedat Peker’e ait değildir. Kendini bilmez birkaç kişinin algı operasyonu yapmak için açtığı sahte bir hesaptır. Sn. Reis Sedat Peker genel seçimlerden 2 ay evvel açıklamalarda bulunacaktır. Bunun haricinde yapılacak paylaşımlara lütfen itibar etmeyiniz.”

Geçtiğimiz günlerde Sedat Peker’e ait olduğu belirtilen ve Peker’in resmi hesabından da RT edilen Deli Çavuş isimli Twitter hesabından, “Kıymetli kardeşlerim @uzuncavus_ ve @delicavus_nth isimli hesaplar orijinal hesaplardır.

Diğer SAHTE hesaplara itibar etmeyin” paylaşımı yapılmıştı. Bir süredir, seçimlerden önce yeni video yayınlacağı iddia edilen Peker, açıklamalarına söz konusu hesaplar üzerinden devam ediyordu…

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com