Ana sayfa » Güncel » DUMAN: “KAYYUM YÖNETİMİ THK’Yİ FELCE UĞRATTI, DERHAL SEÇİM YAPILMALI…”

DUMAN: “KAYYUM YÖNETİMİ THK’Yİ FELCE UĞRATTI, DERHAL SEÇİM YAPILMALI…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Eski THK merkez denetleme kurulu başkanı Bayram Duman, kayyum yönetimine seslenerek derhal seçim yapmanın önünü açmasını talep etti.

Açıklama yayınlayan Duman, kayyum yönetiminin THK’yı felce uğratığını savunarak, “Sizler THK’ya kanun gereği mahkeme tarafından belirli süreliğine ‘mevcudu korumak ve işleyişi sağlamak’ adına atandınız. Görevinizin temelini, kamu kurumlarının THK’yı felce uğratacak tasarruflarını engellemek oluşturmalıydı.

Çünkü sizler hem kamuda görevlisiniz hem de kayyum olarak THK’da kamu görevi yürütüyorsunuz. Açıklamanızdan da anlaşıldığı gibi kayyumluk görevinizi aksatmış ve SGK’nın Kurum hesaplarına blokaj koymasına sebebiyet vermişsiniz” dedi.

Duman şöyle devam etti:

“Bu durumda artık bu görevi sürdüremeyeceğiniz aşikardır. Lütfen hiç vakit geçirmeden istifa ediniz ve THK Büyük Genel Kurulunun Olağanüstü toplanıp seçim yapmasının önünü açın.

Milletimizin güzide kurumu THK, sizlerin başaramadığı kendi süreçlerindeki problemleri kamu menfaatine çözüp sürdürülebilirliği sağlayacak yönetim kadrolarına sahiptir…”

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com