Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK’TAN EYT’LİLERE ÇAĞRI: “AKP’Lİ VEKİLLERİN YAKALARINA YAPIŞIN VE EYT SORUNUNU NEDEN HALLETMEDİKLERİNİ SORUN…”

ÖZÜPAK’TAN EYT’LİLERE ÇAĞRI: “AKP’Lİ VEKİLLERİN YAKALARINA YAPIŞIN VE EYT SORUNUNU NEDEN HALLETMEDİKLERİNİ SORUN…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak sosyal medyadan EYT mağdurlarına çağrıda bulunup AKP’li Milletvekillerinin İstanbul’da yapacakları 100 günlük halkla buluşma etkinliklerine katılıp bugüne değin EYT sorununu neden halletmediklerin sormaları çağrısında bulundu. Özüpak’ın paylaşımı şöyle:

Ak parti milletvekilleri İstanbul için 100 gün programı dahilinde halkla buluşma etkinlikleri yapacaklar. Bütün EYT mağdurlarına çağrı da bulunuyorum.

Hangi parti olursa olsun gasp edilen anamızın ak sütü gibi helal olan emekliliğimiz için yakalarına yapışın. Korkmayın, biz haklıyız ve hakkımızı alana kadar siyasileri nerde görürsek hakkımız olanı neden yasa olarak çıkarmadıklarını bizi neden oyaladıklarını sorun.

Bir gecede milyar dolarları halka sormadan kaynak sorunu olmadan yardım yapılıyorsa bizde ödenen primler karşılığında bir gece de bir kararname ile EYT nin çıkarılmasını istiyoruz.

Biz lütuf istemiyoruz hakkımız olanın peşindeyiz.

Hakkımız için siyasileri rahat bırakmayacağız.

Her alanda EYT gündem olmaya devam etmelidir.

Biz EYT liler seçim vaadi olmak istemiyoruz.

Bir an önce eksiksiz formül süz 1999 öncesi haklarımızı istiyoruz…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com