Ana sayfa » Siyaset » 15 TEMMUZ MİTİNGİNDE SAYI TARTIŞMASI…

15 TEMMUZ MİTİNGİNDE SAYI TARTIŞMASI…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-15 Temmuz darbe girişiminin 6. yıl dönümü için İstanbul’daki Saraçhane Meydanı’nda gerçekleştirilen törene katılan kişi sayısı tartışmalara neden oldu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katıldığı törene iktidara yakın gazeteler ‘on binlerce’ kişinin katıldığını yazdı.

”4-5 BİN KİŞİ VARDI..”

CHP İBB Meclisi Grup Başkanvekili Doğan Subaşı ise, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, meydanda 4-5 kişinin bulunduğunu belirtti. Subaşı, paylaşımında, “Yaklaşık 4-5 bin kişinin katıldığı bugünkü 15 Temmuz Saraçhane mitinginde, İBB Mobil Büfeleri ve Müge Anlı Mobil Aşevi, vatandaşlarımıza ikramda bulundular” dedi.

SAADET PARTİLİ İSİM DE 5 BİN DEDİ…

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda alanda 5 bin kişinin olduğunu söyledi. Yazıcı, “Kutuplaştırma ve nefret diliniz; sizi 15 Temmuz yıl dönümünde Saraçhane Parkı’nda 5 bin kişiyle anma programı yapmaya mahkûm etti. Ama siz bundan bile akıllanamayacak kadar büyük bir güç zehirlenmesinin zirvesindesiniz!” ifadelerini kullandı…

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com