Ana sayfa » Siyaset » “ÜLKEMİZDE DOĞAN 700 BİN SURİYE’Lİ BEBEK, YIKIK-DÖKÜK SURİYE’NİN ZENGİNLİĞİDİR…”

“ÜLKEMİZDE DOĞAN 700 BİN SURİYE’Lİ BEBEK, YIKIK-DÖKÜK SURİYE’NİN ZENGİNLİĞİDİR…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “700 binin üzerinde Suriyeli kardeşimiz bu ülkede dünyaya geldi, bu büyük bir zenginliktir” sözlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Soylu, Merter’deki Polis Eğitim ve Kongre Merkezi’nde göçmenlerle bayramlaşması esnasında yaptığı açıklamada, “700 binin üzerinde Suriyeli kardeşimiz bu ülkede dünyaya geldi. Bana ister kızsınlar, ister ne söylerlerse söylesinler, bir tane insanın bir araya geldiği zaman annenin ve babanın attığı çığlığın ve sevincin karşılığında bu topraklarda savaştan kaçan, ölümden kaçan insanlar geldiler. Bu topraklarda 700 binin üzerinde alem meydana getirdiler. Bu büyük bir zenginliktir” demişti.

Soylu’nun sözlerine ilişkin olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “700 bin Suriyeli bebek doğmuş ülkemizde. Allah uzun ömürler versin hepsine. Biz meseleye ülkemizin geleceği gözüyle bakıyoruz. Evet, her milletin en büyük zenginliği bebekleridir. Bu bebekler de yıkık dökük Suriye’nin zenginliğidir” şeklinde konuştu…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com