Ana sayfa » Siyaset » İYİ PARTİDEN, ALTILI MASA DAĞILACAK İDDİALARINA YANIT: “FİTNE ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORLAR, KULAK ASMAYIZ..”

İYİ PARTİDEN, ALTILI MASA DAĞILACAK İDDİALARINA YANIT: “FİTNE ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORLAR, KULAK ASMAYIZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Siyasi partiler Kurban Bayramı’nın ikinci günü bayramlaşma programları çerçevesinde birbirlerini ağırlamayı sürdürüyor. Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlığındaki MHP heyeti, Yalova Milletvekili Meliha Akyol başkanlığındaki AKP heyeti ile bayramlaştı. Heyetler arası bayramlaşmada Cumhur İttifakı, “6’lı masa dağılıyor” iddiasına bir yenisini daha ekledi.

MHP Genel Başkan yardımcısı Mevlüt Karakaya, bayramlaşmada “(İYİ Parti lideri Meral Akşener) Büyük bir ihtimalle o yapıdan (altılı masa) ayrılacak diye söylentiler var” dedi.

İYİ PARTİ’DEN YANIT: “FİTNE ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORLAR, KULAK ASMAYIZ..”

Cumhuriyet’ten Gizay Çelik’e konuşan, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, “Fitne çıkartılmaya çalışılıyor, bu fitnelere de hiçbir şekilde kulak asmayız” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’nin kurmayı Usta, şu ifadeleri kullandı:

“Cumhur İttifakı tabii 6’lı masa dağılsın istiyor. Ama biz 6’lı masanın bu ülkenin geleceği açısından önemini biliyoruz. 6’lı masanın mutlak süratle sürmesi gerektiğine inanan bir siyasi partiyiz. Fitne çıkartılmaya çalışılıyor, bu fitnelere de hiçbir şekilde kulak asmayız. Bu ittifakın, özellikle de ülkenin güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş konusunda bir kararlılığı var. Bu kararlılık, 6’lı masa olarak sembolleşti. Biz bu ittifakın kesinlikle sürmesinden yanayız…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com