Ana sayfa » Güncel » ÖZÜPAK: “ASALAK VE İŞ BİLMEZ SİYASETÇİLERDEN KURTULMALIYIZ, HALKIN İÇİNDEN GELEN SİYASETÇİLERE İHTİYACIMIZ VAR..”

ÖZÜPAK: “ASALAK VE İŞ BİLMEZ SİYASETÇİLERDEN KURTULMALIYIZ, HALKIN İÇİNDEN GELEN SİYASETÇİLERE İHTİYACIMIZ VAR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Alper Özüpak, Kurban bayramı nedeniyle sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, asalak ve işbilmez siyasetçilerden kurtulmalıyız, halkın içinden gelen siyasilere ihtiyacımız var ifadesinde bulundu. Özüpak şunları söyledi:

“Kurban da kurban kesemeyen evine ekmek götürmek için mücadele eden çocukları uyuduktan sonra eve girip sabah uyanmadan evden çıkan babaların bu yükü nasıl taşıdıklarını merak etmeyen ve tam tersine ülkemizin bolluk içinde ne istersek ulaştığımıza inanmamızı isteyen asalak ve iş bilmez siyasetçiler den kurtulmalıyız.

Halkın içinden gelen siyasilere ihtiyacımız var.

İşçi emekçinin derdini bilen ve emekçiler için bende varım diyen özverili halk insanlarına ihtiyacımız olduğunu hepimiz görüyoruz.

Müteahhit ve para sahibi insanların halka dokunmadan sadece yüzeysel dokunuşlarından bıktık artık.

İşçi emekçi emekli için mücadele edecek insan odaklı idaalist insanlara ihtiyacımız olduğunu hepimiz görüyoruz ama siyasete yön verenler halka dokunan insanları siyasetin içine neden çekmediklerini hepimiz merak ediyoruz?

Siyaset iş takibi yapılan bir meslek midir, yoksa halk için ülke için vatandaşın hakkı için mücadele edilen bir onurlu bir görev midir?..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com