Ana sayfa » Güncel » CAMİ İMAMINDAN İNANILMAZ TAHRİK!: “DÜN HASTANELERİN HİÇ BİRİ GÖREV YAPMADI, BU, DOKTORLARIN DAHA FAZLA ÖLDÜRÜLMESİNİ GETİRİR..”

CAMİ İMAMINDAN İNANILMAZ TAHRİK!: “DÜN HASTANELERİN HİÇ BİRİ GÖREV YAPMADI, BU, DOKTORLARIN DAHA FAZLA ÖLDÜRÜLMESİNİ GETİRİR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Konya Şehir Hastanesi’nde Kardiyoloji Uzmanı olan Doktor Ekrem Karakaya’nın bir hasta yakını tarafından öldürülmesinin ardından Türk Tabipleri Birliği olmak üzere mesleki örgütler sağlık çalışanlarının uğradığı şiddete karşı tepki göstererek 7- 8 Temmuz’da grev kararı aldı.

Sağlık emekçilerinin grev kararının ardından Konya’nın Selçuklu ilçesinde Kayalar Cami’nde görev yapan imamın cuma vaazında, doktorları hedef alarak, “Dün hastanelerin hiçbir tanesi görev yapamadı. Bu doktorların daha fazla öldürülmesini getirir, tahriktir” diyerek doktorları suçladı.

“HEKİMLERE KARŞI BU ÖFKE NEDEN?..

Tıp Dünyası adlı Twitter hesabından paylaşılan görüntülerde, “Bir hekim arkadaşımızın mesajı üzerinden bu videoya ulaştık. Şu rezaleti paylaşın ki herkes duysun. Hekimlere karşı bu öfke neden? Camilerde toplumu kışkırtma çabalarınız neden?” diye soruldu.

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com