Ana sayfa » Güncel » PEKER’DEN SİVAS KATLİAMI PAYLAŞIMI: “BİLDİKLERİMİ ANLATACAĞIM, BU KALLEŞ OLAYIN NASIL YAPILDIĞINI TOPLUM OLARAK ANLAYACAĞIZ…”

PEKER’DEN SİVAS KATLİAMI PAYLAŞIMI: “BİLDİKLERİMİ ANLATACAĞIM, BU KALLEŞ OLAYIN NASIL YAPILDIĞINI TOPLUM OLARAK ANLAYACAĞIZ…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker, sosyal medyadaki tartışma yaratan mesajlarına bir yenisini daha ekledi.

Peker, Twitter’daki ‘Deli Çavuş’ hesabından paylaşımlarını sürdürüyor. Sedat Peker, son olarak 1993 yılındaki Sivas Madımak katliamıyla ilgili bildiklerini anlatacağını söyledi.

Peker’in mesajları şöyle:

1- Bazı Alevi kardeşlerim Madımak katliamı ile ilgili paylaşım yapmadığım için bana gönül koymuşlar. Bulunduğum yerde biraz sıkıntılar var, o yüzden paylaşım yapamadım. Video çekmeye başladığımda NAMUS SÖZÜM olsun, bu konuda bildiklerimin, şahit olduklarımın…

2-..hepsini anlatacam. Madımak katliamı bu milletin bağrına vurulan en büyük hançerdi. Sayın @cuneytozdemir katliamdan önce görevlilerin ordan çekilirkenki görüntülerini yayınlamadık demişti ya, benim anlatacaklarımla o görüntüleri yan yana getirdiğinizde..

3-…bu kalleş olayın nasıl yapıldığını zannederim ki toplum olarak anlayacağız. Orda vefat eden Alevi canların hepsi bence şehittir. Cezaevindekilerin çoğu gerçek suçlu değildir. Gerçek suçlular ise ne yargılandılar ne de bilindiler. SÖZ NAMUS…”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com