Ana sayfa » Siyaset » GEREKİRSE YARIM KİLO ET YERİZ DEDİ, VEKİL MAAŞINDAN ŞİKAYET ETTİ…

GEREKİRSE YARIM KİLO ET YERİZ DEDİ, VEKİL MAAŞINDAN ŞİKAYET ETTİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Aylar önce artan hayat pahalılığına karşı “Normal şartlarda ayda iki kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız” şekline vatandaşa öneriler sunan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ milletvekili maaşından şikayet etti.

Tv42’de yayınlanan Sümen Altı programına AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ konuk oldu. Demirbağ, vekil maaşlarının başka bir gelir olmazsa yetersiz olacağını söyledi.

Demirbağ şunları kaydetti:

“O MAAŞLA MİLLETVEKİLLİĞİ YAPAMAZ..”

“Şu anda utanıyorum ki, danışmanıma ‘Oradan 2-3 bin lira getirin. Niye? Danışmanlarıma borçlanmışım maaşımı bekliyorum, 15 gün sonra alacağımız. Bayram öncesi maaşı bekliyoruz. Öyle değil, dışarıdan göründüğü gibi değil. İçi giden, vicdanı olan bir insan o milletvekili maaşıyla milletvekilliği yapamaz. Çok zor.

Ee şimdi ben İstanbul Belediyesi’nde bürokrattım. Yönetim kurulu üyeliği de alıyordum bi denetim bi yönetim. Valla şu ankinden çok çok iyiydi benim durumum. İki tanede kooperatife girdim ev sahibi oldum ben İstanbul’da. Şimdi? Şimdi mümkün değil, nasıl yapacaksınız?..”

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com