Ana sayfa » Siyaset » TİP’Lİ BAŞ: “İKTİDARIN SEÇİM YAPMAYA CESARETİ YOK, ÜLKEYİ ERDOĞAN’ DAN KURTARACAĞIZ..”

TİP’Lİ BAŞ: “İKTİDARIN SEÇİM YAPMAYA CESARETİ YOK, ÜLKEYİ ERDOĞAN’ DAN KURTARACAĞIZ..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, İzmir programı kapsamında TİP Çiğli İlçe Binasını’nın açılışını gerçekleştirdi. İzmirlilere çarpıcı mesajlar veren Baş, “Burası sadece TİP’in kullandığı bir bina olmayacak. Burası Çiğli’de direnen her işçinin, erkek şiddetine karşı mücadele eden kadınların, geleceksizliğe karşı mücadele eden gençlerin bir araya geldiği yan yana omuz omuza mücadele ettiği bir merkez olacak” ifadelerini kullandı.

İz Gazete’ye özel açıklamalarda da bulunan Baş, 3. ittifak vurgusu yaptı.

‘ÜLKEYİ ERDOĞAN’ DAN KURTARACAĞIZ..’

İz Gazete’nin sorularını yanıtlayan TİP Lideri Erkan Baş, altılı masaya saygı duyduklarını belirterek, “Altılı masaya saygı duyuyoruz ama hep söylediğim bir şey var; neyin gitmesi konusunda ortaklaşmak bizim açımızdan önemli. Demeçler üzerinden altılı masa ile neyin gitmesi konusunda ortaklaştığımız gözüküyor fakat emekçinin, yoksulun, kadının daha güçlü bir irade olarak kendisini ortaya koyabileceği bir Türkiye’ye ihtiyacımız var, bunun için de üçüncü ittifak çalışmalarımız devam ediyor. Ülkeyi hep birlikte Erdoğan’dan kurtaracağız” şeklinde konuştu.

‘İKTİDARIN SEÇİM YAPMAYA CESARETİ YOK…’

Erken seçim iddialarına ilişkin konuşan Erkan Baş, “İktidar seçim için geç bile kalmış durumda ama seçim yapmaya da cesareti yok. Yapacağı ilk seçimi kaybedeceği için ben iktidar cephesinden erken seçim hamlesi geleceğini sanmıyorum” dedi…

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com