Ana sayfa » Yerel » İZELMAN ALİAĞA ANAOKULU, HUZUR VE GÜVENİN ADRESİ…

İZELMAN ALİAĞA ANAOKULU, HUZUR VE GÜVENİN ADRESİ…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Kurum Şefi Dicle Koldaş’tan İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN A.Ş. Aliağa Kreş ve Anaokulu Eğitim Merkezi ile ilgili bilgi talebinde bulunduk…

“Kurumumuz 2020 Ocak ayında hizmete açılmıştır. Eğitimimize 3 sınıf ile başlanmıştır, yoğun talep üzerine sınıf sayısı arttırılmış olup şu anda 6 sınıf ile eğitimimiz devam etmektedir.

Okulumuza 18-72 ay aralıklarında öğrenci kabulü yapılmaktadır. Sınıflar öğrencilerin ay gruplarına göre düzenlenmektedir. Çalışma saatlerimiz 07.00-18.00’dır.

Okulumuzdaki öğretmenler Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans mezunudur. Okulumuzda Milli Eğitim Müfredatı’nın Okul Öncesi Erken Çocukluk Eğitim Programı uygulanmaktadır. Bunların yanı sıra okulumuzda Jimnastik, İngilizce ve Robotik Kodlama branş dersleri mevcuttur.

Okulumuzda çocuklara uygun 3 öğün yemek verilmektedir. Çocukların yemek yeme alışkanlıkları, öz bakım becerileri desteklenmektedir. Bu konuda okulumuzda bulunan sınıf annelerinden de destek alınmaktadır. Sınıf annelerimiz alanında uzman ve tecrübelidir.

Okulumuzun bahçesinde oyun alanı mevcuttur. Aynı zamanda geleneksel oyunlar oynayabileceğimiz, etkinlikler yapabileceğimiz büyük bir bahçemiz vardır. Okulumuzun içinde de kapalı spor alanı mevcuttur….”

Adres: Siteler, Hürriyet Cd. No:109/1, 35800 Aliağa/İzmir

Tel: 0232 616 66 88

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com