Ana sayfa » Güncel » “CEBİMDE 5 KURUŞ YOK, KARNE HEYECANI YAŞAYAN OĞLUMA NE ALACAĞIM?…”

“CEBİMDE 5 KURUŞ YOK, KARNE HEYECANI YAŞAYAN OĞLUMA NE ALACAĞIM?…”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-AKP’nin ve AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hatalı ekonomi politikalarının etkileri yurttaşları adeta çöküşe sürükledi.

Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) göre yüzde 73,50’ye, Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) rakamlarına göre ise 160,76’ya ulaşan enflasyon nedeniyle geçinemeyen yurttaşlar isyanlarını her fırsatta dile getiriyor.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, kendisine sorunlarını dile getiren bir babanın duruma isyan ettiği anların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Çocuğunun karne alacağını belirten yurttaş, “Sorun bana, cebinde kaç para var? Cebimde 5 kuruş yok, karne heyecanı yaşıyor, oğluma ne alacağım? 45 yaşındayım ben ama birkaç parti toplanıp da Kıbrıs’a piknik yapmaya gittiler. Benim evim kira, bu çocuğu nasıl sevindireceğim. Biz babadan gördük Atatürkçülüğü, ben sürtük kelimesini kabul etmiyorum. Bu kadar aşağılandığımı hiçbir zaman görmedim, duymadım. Minibüste gördüm sizleri, hemen indim, sizlerle görüşmek konuşmak için.” dedi.

Partisinin grup toplantısında Gezi Direnişi’ne katılanlar için “çürük ve sürtük” ifadelerini kullanmıştı.

“UTANIN DİYECEĞİM AMA BİLİYORUM ÇOK ZOR…”

Ali Mahir Başarır görüntüleri “Bu ülkede, çocuğuna karne hediyesi alamayan, evladının yanında boğazı düğümlenerek konuşmak zorunda kalan babalar var! Bir parça yüzünüz kızarsın, utanın diyeceğim ama biliyorum çok zor…” diyerek paylaştı…

Gerçek Gündem

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2023 | Kuzeyegehaber.com