Ana sayfa » Güncel » TRENDYOL’DAN SKANDAL ÜRÜN DEĞİŞİM UYGULAMASI!…

TRENDYOL’DAN SKANDAL ÜRÜN DEĞİŞİM UYGULAMASI!…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Türkiye’nin en büyük dijital alış-veriş platformlarından biri olan Trendyol bir müşterisine yaşattığı sıkıntı ile gündeme geldi.

Trendyol müşterisi 18-05-2022 tarihinde bir çift spor ayakkabı siparişi verdi. 43 numara kullanan müşteri her ihtimale karşı 44 numara şipariş etti. Ürün geldiğinde Trendyol kullanıcısı ayakkabıyı giyerek evden çıktı. Bir-kaç dakika sonra ayakkabının sol teki sol taraftan serçe parmağının olduğu bölgeye şiddetli bir şekilde vurmaya başladı.

Trendyol müşterisi hemen eve dönerek ayakkabıyı çıkarıp, altındaki tozu temizleyip paketledi, bu arada derisi soyulan ayağının fotoğrafını çekip iade için kargo şirketinin yolunu tuttu. Müşteri ayakkabıyı 1 saat bile giymediğini, ayağını vurduğu için değişim talebinde bulunduğunu bildirdi.

Ürünün satıcısı, ayakkabı giyildiği için değişim yapılamaz cevabı verdi. Müşteri durumu Trendyol Müşteri hizmetlerine iletti. Müşteri hizmetleri analiz için 21 iş günü beklenilmesi gerektiğini, bu sürenin sonunda ürünün bedelinin karta iade edileceği yanıtını verdi.

Müşteri 21 günün sonunda müşteri hizmetlerini 3 kez arayıp sürecin hızlandırılmasını istedi, verilen yanıt, satıcıya isteğin iletileceği yönünde oldu.

26 günün sonunda Trendyol’dan müşteriye gönderilen mesajla, 1264212715 siparişine ait ürün kontrol edilmiş ve değişimine karar verilmiştir. Yeni ürünü sana göndereceğimizi bildirmek isteriz” yanıtı verildi.

Müşteri gelen yanıtla şaşkına döndü, çünkü 25 gün önce ürünün değişimini kendisi talep etmiş, durumu trendyol müşteri hizmetlerine bildirdiğinde 21 iş günü içinde yapılacak analiz sonucu ürün bedelinin karta iade edileceği yanıtı verilmişti.

25 günlük sürecin sonunda ücret iadesi yerine ürün değişimi yapılacak olduğu şeklindeki yanıt, Trendyol müşterisinin, neden en başında değişim talebimi kabul etmediler, 25 gün beklettiler diye sormasına neden oldu.

Trendyol müşterisi, koskoca Trendyola bu türden skandal bir davranış hiç yakışmadı, kim bilir kaç kişi böyle mağdur edildi diye de sormadan edemedi…

blank
blank

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com