Ana sayfa » Güncel » PEKKARACA: “DEVLETTE DEVAMLILIK ESASTIR, EYT’LİLERİN KADERİ CUMHURBAŞKANIN İKİ DUDAĞI ARASINDADIR..”

PEKKARACA: “DEVLETTE DEVAMLILIK ESASTIR, EYT’LİLERİN KADERİ CUMHURBAŞKANIN İKİ DUDAĞI ARASINDADIR..”

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-Manisa EYTSYDD yönetim kurulu başkanı Metin Pekkaraca sosyal medyada yaptığı paylaşımda, EYT’liler için adaletin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki dudağı arasında olduğunu ifade etti. Devlette devamlılık esastır diyen Pekkaraca’nın paylaşımı şöyle:

“CUMHUR başkanının iki dudağı arasındaki adaletin tecelli etmesi için hakkımızı sonuna kadar yasal olarak ne gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Belirlenen sıraya göre en başta olması gereken ve tercih edilmediğini alenen belli olan yok 5. yok yok 6. sırada denilen 23 yıldır süre gelen bu garabet bir an önce son bulması için gerçekten SAMİMİ adımların bırak ayı bırak günü dakika bile kaybetmeden yeni bir hak kaybı yaşatmadan ivedilikle atılması o kadar çok önemlidir ki adalete karşı olarak inancımız sarsılmaya devam etmesin.

Mevcut hükümetin 23 yıllık bu dertten biz çıkarmadık diyerek kurtulacak durumu da yoktur, olamaz. Devlette devamlılık esası vardır.

20 yıldır bu ülkeyi yöneten hükümet yetkilileri emekçinin alın terini teri kurumadan teslim ediniz diyen peygamberimiz Hz. Muhammed s.a.v efendimizin bu sözünü daha fazla çiğnemeden ellerini vicdanlarına koyarak lütuf beklemeyen bu karşılığı peşinen ödenmiş haklarını teslim ediniz…”

Saygılarımla

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com