Ana sayfa » Güncel » EYT’LİLER BU KEZ DE MHP’NİN TELEFONLARINI KİLİTLEDİLER…

EYT’LİLER BU KEZ DE MHP’NİN TELEFONLARINI KİLİTLEDİLER…

Yazar: Erdinç Şahin
0 yorum

KUZEYEGEHABER-EYT’li mağdurlar AKP çağrı merkezlerinden sonra bu kezde MHP’ninkileri devredışı bıraktılar. Konuya ilişkin EYT yönetimince sosyal medyada yapılan paylaşım şöyle:

“EYT nin sesi Milletin kendisi dedik ve MHP çagrı merkezi etkinligimizde uzun süre sıra bekledikten sonra gasp edilen hakları için arayıp düşüncelerini dile getiren bütün mağdur kaderdaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Çağrı merkezi devre dışı kaldı saatlerce sırada beklendi ama bıkmadılar ve bir şeyi daha öğrendik ki malesef MHP kurumsal bir yapı oluşturamamış mağdurun yüzüne telefon kapatılmaz, sorun anlatan mağdura sahip çıkılır ve çözüm odaklı olunur. Malesef bunu MHP çağrı merkezinde göremedik.

Oturdugumuz yerden bugün yine ses getirmenin en büyük nedeni örgütlü teşkilatlı olarak hep beraber yapılan toplu katılımların ses getirmesinden kaynaklıdır.

Eyt mağdurları bu çalışmaları yapmaya devam edecek ve ses getiren bütün mağdurlar haklarını alana kadar da bu mücadelede “Varız biriz ve buradayız” diyerek haklarını sonuna kadar alacaklarına inancımız tamdır

Yaşasın EYT kardeşliğimiz..”

EmeklilikteYaşaTakılanIar

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Yorum Yap

* Bu formu kullanarak, verilerinizin bu web sitesi tarafından saklanmasını ve işlenmesini kabul etmiş olursunuz.

© 2015 – 2024 | Kuzeyegehaber.com